Keba dokazao da nije Rom, evo i kako!

Foto: Screenshot/Youtube

Dragan Kojić Keba, gostujući u emisiji “Amidži šou“, rešio je otkloni sve nedoumice i da dokaže da nije Rom, kako neki pojedinci tvrde. Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li on ima romsko porekla, folk pevač je odgovorio sledeće:

- Uvek sam na te pričice gledao simpatično… Ne sećam se da mi je iko pričao da je moje poreklo romsko… Snimao sam i na ciganskom i na rumunskom… – rekao je Keba.

Nakon toga, Ognjen je od Kebe zatražio dokaz.

- Kažu da se romsko poreklo može videti po desnima ili po stopalima. Desni su malo modrije, a stopala su malo žuća. Da li smeš da se odlučiš za neke od te dve opcije večeras? – pitao je Amidžić poznatog pevača.

Na kraju, Keba se odlučio da izuje cipele i čarape i pokazao svoje stopalo.

U izjavi za “Informer”, pevač je rekao da nije imao nameru nikoga da uvredi i da je to bila samo šala.

- Skinuo sam čarapu, pa šta! To je šou-biznis, šala. Nisam imao nameru ništa da dokazujem. Nisam nikad čuo da postoji ta priča o žutim tabanima, znao sam da mi je noga čista i eto šale. Meni niko nije rekao da imam romske krvi, ali ko zna šta je bilo pre 300 godina i ko se s kim mešao – rekao je Keba za ovaj dnevni list i nastavio:

- Ja bih voleo da sam Ciganin. Obožavam taj narod, muzikalni su, imaju divnu energiju. Moje srce pripada njima. Mnogi su ljubomorni što me oni doživljavaju kao svog, pa mi svašta podmeću. Na novom albumu ću imati i pesmu na i na romskom. Učim taj jezik, jer želim da razumem o čemu pevam – zaključio je pevač.

Pogledajte video:

telegraf

Pogledajte još