Pripreme za Uskrs: Pogledajte kako se poznate ličnosti spremaju za praznik

Foto: Screenshot/Youtube

Naime, Gogu smo uslikali dok u jednom tržnom centru bira zečeve, kokoške, ali i plastična jaja, dok je Bjelica poranila i na pijaci odabrala najbolja jaja koja će na današnji dan ofarbati i spremiti za uskršnju tucijadu.

Sa osmehom na licu, Goga je birala ukrase, pa se tako nekoliko minuta dvoumila da li da uzme kokoške ili zečeve. Ali, je onda u radnji „Home centar“ ugledala velikog zeca koji je simbol Uskrsa, i odlučila da pored plastičnih jaja i kupi i zeca i nađe mu mesto u svom domu.

- Ja sam postila ceo post, a ovu poslednju nedelju postim na vodi i na Uskrs ću se pričestiti. Bilo je malo teško zato što je ovo veliki post i traje sedam nedelja, ali sam izdržala. Za Uskrs ću otići kod roditelja i sa njima taj dan obeležiti, a posle se ponovo posvećujem radu na novom albumu, kao i promociji pesme „Rekord sam oborila“, koju ću otpevati i na festivalu - izjavila je Goga za „Alo!“

Gordana Bjelica je rano ujutru izašla iz kuće kako bi izabrala najsvežija jaja i bila spremna da ih na Veliki petak skuva i ofarba u različite boje. Tako je glumica pazarila celu kutiju jaja i spakovala ih u svoju torbu za pijacu, a zatim i odabrala nekoliko uskršnjih detalja kojima će ukrasiti svoj stan.

- Svake godine se iznova radujem Uskrsu i euforiji koju on donosi.
Obožavam da na Veliki petak farbam jaja i trudim se da svako bude drugačije obojeno, jer je tada korpa mnogo lepša. Uskrs ću svakako provesti sa svojom ćerkom, a čije jaje je odnelo pobedu u tucijadi naknadno ću vam javiti - rekla je Bjelica za naš list.

alo

Pogledajte još