Nataši policija oduzela tablice: Nema da plati 200 evra

Foto: Screenshot/Youtube

Pop pevačici Nataši Bekvalac preti kazna od 20.000 dinara jer je od decembra prošle godine vozila neregistrovan automobil.

Novosadska barbika je u utorak u blizini zgrade televizije Pink na Dedinju zaustavila pokicija i nakon kraće rutinske kontrole policajci su skinuli tablice s novog BMW jer je registracija istekla pre četiri meseca. Zbog nepoštovanja zakona, Bekvalčeva je isključena iz saobraćaja, i odmah je podneta prekršajna prijava.

"policijska kontrola je zaustavila pevalicu u utorak posle podne preko puta televizije Pink, gde je kontrolom utvrđeno da je ona svoj sutomobil sa novosadskim tablicama vozila neregistrovan četiri meseca. Registracija joj je istekla 20. decembra prošle godine, ali to nije sve. Naime, Nataša očigledno ima običaj da obaveze oko registracije ne izmiruje na vreme budući da je i prvi put probila rok od 17 danan", tvrdi izvor blizak policiji.

Inače, u saobraćajnoj policiji objašnjavaju koje su sankcije za ovakav prekršaj. "U ovakvim slučajevima, zaprećena kazna za fizička lica je od 6.000 do 20.000 dinara, plus dva kaznena poena, ukoliko je istekao rok važenja registracione nalepnice. Ukoliko je vlasnik vozila pravno lice, onda je zaprećena kazna od 60.000 do 600.000 dinara. još veća nevolja bi je zadesila da je to neregistrovano vozilo učestvovalo u saobraćajnoj nesreći. I vozači koji su, kao u ovom slučaju, nakon isteka registracije iznad stare nalepnice lepili novu izlažu se riziku kazne", rekao je izvor.

Pevačica se nije javljala na telefon da bi potvrdila istinitist.

kurir

Pogledajte još