Horoskop za subotu 19.4.

Ovan
Nećete uspeti da neke stvari privedete kraju. Situacija se ne odvija kako ste zamišljali, ma koliko se trudili. Mogući su konflikti sa vama dragim osobama. Planetarni aspekti su naprosto takvi, nije do vas. Ovo je samo još jedan od onih dana koje je najbolje prespavati. Od sutra će se sve vratiti u normalu.

Bik
Nesporazum sa voljenim bićem bi mogao da vam odvuče pažnju od profesionalnih zadataka. Ne dozvolite da negativna osećanja dođu do izražaja, stavite ih pod kontrolu. Izvor nesporazuma verovatno leži u neadekvatnoj komunikaciji, pokušajte da na tome poradite. Do kraja dana, stvari će ponovo doći na svoje mesto.

Blizanci
Iznenadna odgovornost koja se od vas očekuje mogla bi da vam pokvari planove o nekom putovanju ili izletu. nekome je potrebna vaša pomoć, tako da ćete stvari koje ste ranije isplanirali morati da ostavite po strani. Ovo može biti frustrirajuće, ali ne dozvolite da vas to omete. Čim se pobrinete za ono što morate, nastavite sa starim planovima.

Rak
Neočekivan razvoj događaja bi mogao da pokvari vaše planove o prisustvovanju jednom društvenom okupljanju ili vremenu provedenom sa partnerom. Koliko god se tome opirali, uložite malo napora i dobre volje i odradite šta se od vas zahteva. Prijatelji i voljeno biće će imati razumevanja. Čim završite sa obavezama, nastavite tamo gde ste počeli.

Lav
Sve što ste u poslednje vreme planirali da danas ostvarite, neće vam poći za rukom. Ovo se nipošto ne odnosi na dugoročne planove. Uložite dodatni napor da stvari vratitite na njihovo mesto. Ne trošite energiju na očajavanje, krenite u akciju!

Devica
Naporan rad vam danas uzrokuje mnogo stresa. Imete utisak da ste na izmaku snaga. Ne brinite, ovo stanje će veoma brzo proći. Sačuvajte pribranost, a negativnu energiju izbacite kroz neku sportsku aktivnost. Razgovor sa prijateljima vam takođe može biti od koristi.

Vaga

Obilazak butika ili nekih luksuznih prodavnica može negativno da se odrazi na vaš budžet. Lepim stvarima je teško odoleti, te se stoga pripazite neplaniranih troškova. U redu je počastiti se nekom sitnicom, ali trenutno niste u mogućnosti da potrošite neku veću sumu. Pa ipak, ne očajavajte. Finansijska situacija se uskoro popravlja.

Škorpija
Nenajavljeni posetioci bi kod vas mogli izazvati panično stanje. Razmišljaćete kako da se organizujete - koje jelo da pripremite, da li vam je dom dovoljno sređen. Opustite se. Vašim prijateljima je nebitno da li ćete biti savršen domaćin. Videli su vas u svim izdanjima i pre svega, cene vas kao ljudsko biće. Nema razloga za nepotrebne tenzije.

Strelac
Neko iznenadno saznanje bi moglo da vam ulepša dan. Bićete pozitivnog raspoloženja iako vam se činilo da dan nije najbolje počeo. To bi mogla biti vest od jednog starog prijatelja ili čak iznenadni novčani dobitak. Čim se priberete od početnog šoka, ne čekajte ni momenat da to proslavite! Podelite radosnu vest sa bližnjima.

Jarac
Iako vam danas sve protiče po planu, za trenutak ćete biti zabrinuti, najverovatnije po pitanju novca. Ne paničite. Sreća vas nije napustila, iako trenutno razmišljate upravo u tom pravcu. Situacija je privremena; uz malo efikasne organizacije i nekih novih mera štednje, ubrzo se vraćate na pravi kolosek.

Vodolija
Negativna dešavanja na poslovnom planu utiču na vaše samopoštovanje. Ne očajavajte previše. Situacija je trenutno van vaše kontrole, tako da ništa ne možete učiniti. Uložite napor da zadržite unutrašnji mir kako vaša okolina ne bi osetila posledice.

Ribe
Nova naučna otkrića bi mogla da uzdrmaju vašu veru i duhovni život. Odjednom biste mogli da posumnjate u vaša verovanja i počnete da se preispitujete. Iskoristite dan da ponovo uspostavite spiritualnu ravnotežu. Videćete da nove informacije mogu da upotpune ranije stanovište. Moguće je da ste na to gledali iz pogrešne perspektive.

Izvor: Ženski kutak
Foto: agsandrew/Yayimages

Pogledajte još