VEČNA DILEMA: 7 muških postupaka koje žene pogrešno tumače

1.Ljubaznost ili flert
Ljubaznost je u današnje vreme postala toliko retka da je češće doživljavamo kao flert nego kao lepo ponašanje. Ako vam ustupi mesto u gradskom prevozu ili vam uputi kompliment, to ne znači da je zainteresovan za vas u muško-ženskom smislu. Možda je samo muškarac sa lepim manirima koji sve žene tretira podjednako.

2. Ćutanje ili emocije
Devojke vole da im muškarac otvoreno kaže da je zaljubljen u njih. Ipak, muškarci to retko čine, pogotovo oni koji su stidljivi po prirodi. Ako ste u nedoumici da li je zaljubljen u vas ili ne, a nikad vam nije rekao da vas voli niti vam je to pokazao, onda vas verovatno ne voli. Izostanak pokazivanja i priznanja emocija ne znači da one zaista i postoje.

3. Dugo vas gleda
Ako primetite da neko dugo gleda u vas, ne mora da znači da mu se sviđate. Ljudi su skloni da malo duže gledaju jedni u druge, čak i ako im te osobe nisu privlačne.

4. Uvek je spreman za seks
Ukoliko je vaš muškarac uvek raspložen za seks, to ne znači i da vas voli. Žene razmišljaju drugačije, one smatraju da ljubav i seks „idu“ zajedno. Proverite u kom pravcu ide vaš odnos, razgovarajte sa partnerom i budite spremne da čujete istinu.

5. „Samo“ prijatelj
On je uvek uz vas, sluša vaše priče o „onom skotu koji vas je ostavio“, zasmejava vas, vodi na kolače... Vaš najbolji prijatelj može zaista da bude samo prijatelj, ne i muškarac koji je potajno zaljubljen u vas.

6. Obasipa vas poklonima

Vaš prijatelj se iznenada pojavljuje kod vas, nasmejan „od uha do uha“, noseći hrpu poklona. Vi ste, naravno, oduševljene njegovim gestom i tražite podtekst u emotivnom smislu... Greška! Bolje razmislite da li vas je u poslednje vreme zapostavljao ili je uradio nešto što vam se nije dopalo. Muškarci su skloni da svoje greške ili izostanak postupaka koje ste očekivali „zatrpavaju“ materijalnim stvarima.

7. Prekid komunikacije
Ostavili ste ga, i on je najednom prekinuo svaku komunikaciju sa vama? To nije poruka da mu više ne značite, to je najčešće znak da mu je potrebno malo vremena da se privikne na novonastalu situaciju i da odluči kakve korake će preduzeti u bliskoj budućnosti.

Priredila: S.M.
Foto: yayimages

Pogledajte još