STIDLJIV, NEZAINTERSOVAN ILI... : 7 razloga zašto vas još nije poljubio

Foto: yayimages/phovoir
1.Spor i stabilan
Možda je tek raskinuo dugu vezu, i potrebno mu je vreme da se stabilizuje i oporavi. Možda želi da vas najpre bolje upozna, pa da tek onda „krene u akciju“. Jedan od mogućih razloga zašto to nije još učinio jeste jer smatra da nije došao pravi trenutak.

2. Ne razume vaše signale
Iz nekog razloga, žene na muškarce deluju zbunjujuće. Vi ste možda sigurne da ste mu poslale jasan znak da je vreme za zbližavanje, ali on to nije protumačio kako valja. Ako mislite da je on zbunjen i da ne zna šta oseća prema vama, budite otvorene i iskrene i recite mu šta osećate.

3. Idealan trenutak
Neki muškarci su romantični. Možda je vaš baš takav? Možda čeka idealno vreme i mesto da bi vas poljubio? Nikad se ne zna...

4. Nije zainteresovan
Da, i to se događa. Ako vas nije poljubio, a dali ste mu bezbroj prilika da to učini, onda se to neće ni dogoditi taman da glumite Penelopu u narednih „milion godina“. Nađite nekoga ko će jedva dočekati da mu pružite šansu!

5. Sviđa mu se više devojaka
Muškarci su skloni da flertuju sa više devojaka. Možda se premišlja da li ste vi ona prava ili ne, pa zbog toga ne želi da započinje bilo kakvu ljubavnu priču dok ne bude sasvim siguran.

6. Prijateljstvo koje je preraslo u ljubav
Ako ste dugo bili prijatelji, a onda ste shvatili da ste zaljubljeni jedno u drugo, on strahuje da bi poljubac mogao da „pokvari“ prijateljstvo. Ipak, ljubav podrazumeva rizik. Ukoliko mislite da je njegov strah da će vas izgubiti kao prijatelja razlog što vas nije poljubio, razgovarajte sa njim o tome.

7. Nesiguran je
Mnogi muškarci se trude da izgledaju nesalomivo i neustrašivo, ali to ume da bude samo maska za nesigurnost. Da biste ubrzale razvoj događaja, pokažite mu da ste zainteresovane za njega u emotivnom smislu. To će ga ohrabriti.

Izvor: Allwomenstalk.com

Pogledajte još