OBAVEZNO PROUČITI: 4 načina da pojačate svoj seksepil!

Zvučite samouvereno
Za razliku od žena, muškarci imaju problem da zvuče "seksi" tako da je mnogo pametnije fokusirati se na to da govorite samouvereno. Žene su evolutivno uslovljene da ih privlače muškarci koji su sposobni da snabdevaju potrepštinama za preživljavanje njih i potomstvo. Inteligencija je jako bitna osobina, ali ukoliko ne zvučite samouvereno ostavićete pogrešan utisak. Kako da ovo postignete? Vežbajte svoju dikciju i govorite malo glasnije od onoga kako biste razgovarali sa svojim društvom kada ona nije tu.

Nosite crveno
Istraživanja su pokazala su ženama privlačniji muškarci koji nose crvene majice, kravate ili samo stoje ispred crvene pozadine. Razlog je jednostavan - crveno je univerzalni znak za seksualno uzbuđenje. Razmislite: Ulica crvenih fenjera, crveni karmin, crveno vino....

Jednodnevna brada
Prema rezultatima istraživanja sprovedenog u Australiji, ženama su se više sviđali muškarci sa grubom dlakom na licu ukoliko ne izgleda zapušteno. Zašto? Muškarci sa gušćom bradom izgledaju muževnije, ozbiljnije i ostavljaju utisak dobrih očeva.

Smešite se u klubu ali ne i na fotografijama
Muškarci koji se smeju na slikama izgledaju ženstvenije i manje dominantno jer slika ne može da prenese potpun utisak vaše ličnosti. Na slikama izgledajte zamišljeno i ozbiljno. Sa druge strane, u klubovima je poželjno da pokažete svoj blistavi osmeh, samo odvojite sekundu više na formiranje istog. Studije su pokazale da osmesi koji lagano dolaze ostavljaju bolji utisak i deluju iskrenije i zavodničkije nego osmesi koji brzo dođu na lice. Blago naginjanje glave prema "meti" će dodatno poboljšati efekat.

foto: yayimages.com/phovoir
T.D.

Pogledajte još