Tajne veštine: Naučite da je rukama izludite!

Verovali ili ne, većina žena smatra ruke za najseksipilniji deo tela - ruke su te koje stvaraju seksualnu tenziju, i mogu da stimulišu ženu bolje nego išta drugo. Pročitajte kako da od svojih ruku napravite seksualne igračke.

Prelazite rukama preko njenog tela
Zamislite sebe kao umetnika, prelazite prstima preko svake ivice i obline njenog tela. Nemojte se koncentrisati na erogene zone, pokušajte da jedva dodirujete njenu kožu - leđa, ruke, obline grudi - iščekivanje će je izludeti.

Dozvolite joj da vam navodi ruku
Ona najbolje zna šta joj prija, pustite da vam pokaže - vašim rukama. Ovo je najseksiplinija stvar koju možete uraditi zajedno jer će uzbuđenje rasti dok se budete poigravali.

Držite njeno lice u rukama dok je ljubite
Tajna poljupca nije samo u jeziku, već i u dodiru. Kad stavite šake na njeno lice, ili vrat, ne samo što je privlačite bliže sebi, već činite i da se oseća bezbedno uz vas.

Napišite joj seksi poruku
Znamo da ne zvuči posebno seksi, ali verujte, ovo je jedna od najboljih predigri. Poruku možete smisliti sami, ili iskoristiti kliše tipa "Hvala ti za prošlu noć, bilo je nezaboravno." - svejedno će učiniti da ona misli na vas čitavog dana i jedva čeka da ostanete sami.

Ne dozvolite da vam ruke budu besposlene
Tokom seksa je jako bitno da vam ruke ne ostanu na jednom mestu. Ukoliko želite da ona dođe do savršenog orgazma, koristite ruke! U jednom trenutku je obgrlite, u drugom stisnite struk, uhvatite je za butinu - slobodno, nije od porcelana, žene vole da osete snagu u vašim rukama, to im govori o strasti koju imate prema njoj.

foto: yayimages.com/moodboard
T.D.

Pogledajte još