Kraj: Pukli zbog Markove prevare?

Foto: AP Photo/WireImage

MREŽA - Kako turski mediji prenose, tokom intervjua Adrijana nije želela da komentariše privatni život, ali takođe nije ni demantovala navode. Lepotica je, prema saznanju tamošnjih medija, nakon perioda provedenog u Istanbulu razmišljala o tome da li da zbog ćerki Sijene i Valentine pruži još jednu šansu Marku. Priče o Jarićevoj prevari dodatno su podgrejane nakon što je lepotica Uskrs provela sama sa ćerkama i tu fotografiju objavila na Instagramu. U komentarima su se svi raspitivali zbog čega košarkaš nije na fotografiji, a jedna od manekenkinih poznanica je prokomentarisala:

- Marko neka ide dođavola kada je mogao da bude sa drugom ženom pored ovakve kao što je Adrijana- napisala je izvesna Helin.

Na pitanje druge poznanice šta je to Marko uradio kada tako priča o njemu, Helin je napisala:

- Prevario ju je dva puta - objasnila je.
Adrijana nije odgovarala, ali je odmah nakon toga uklonila fotografiju sa društvenih mreža. Kako se još uvek nijedno od njih dvoje nije zvanično oglašavalo povodom priča o privatnom životu, kontaktirali smo Markovog brata Nikolu kako bismo saznali da li su tačni navodi o razvodu.

- Ne želim da komentarišem ništa na tu temu, niti da produbljujem priču - rekao nam je Nikola.

Adrijana i Marko već dva meseca ne komuniciraju preko Tvitera, na kojem su ranije redovno izveštavali virtuelne prijatelje o svemu što rade zajedno.

24sata

Pogledajte još