Ljubavni horoskop za 24. april

yayimage.com

Ovan
Trenutna planetarna energija dozvoljava Vam da uživate u daču čiste romantike začinjene Vašim omiljenim maštarijama. Ukoliko idete na prvi sastanak, lepo ćete se provesti samo razgovarajući, ali i začikivajući jedno drugo.

Pročitajte i: Horoskop za 24. april

Bik
Danas imate dozvolu kosmosa sa iskoristite svoju maštu kako bi Vaš ljubavni život procvetao. Ukoliko budete uposlili svoje moždane ćelije moći ćete da smislite neke dobre stvari koje će Vas oboje zabaviti.

Blizanci
Danas Vam planete daju priliku da baratate svojim rečima poput pesnika. Sa takvom moći sada možete izneti na videlo svoje skrivene želje. Stvorite predivnu romantičnu atmosferu za ovo zabavno veče.

Rak
Uz trenutnu astralnu energiju dosta je magije prisutno. Ukoliko se pitate kako provesti veče, zašto ne biste pozvali voljenu osobu na neku lepo pripremljenu večeru. Nemojte zaboraviti da iskoristite mirisne sveće i prigušena svetla. Zabavite se.

Lav
Uz današnju astralnu energiju, voljena osoba i Vi biste mogli biti veoma srećni. Šta god odlučili da radite, pokušajte da istražite svoja maštanja. Kosmos Vam donosi svu pomoć koja je potrebna da se ona i ostvare.

Devica
Toliko je romantike u vazduhu da ona topi i najtvrđe delove Vašeg srca. Moguće je da ste prošli kroz težak period, ali postoji toliko toga što možete da uradite kako biste učvrstili vezu sa voljenom osobom. Budite dobri jedno prema drugom!

Vaga
Trenutna astralna konfiguracija stvara mogućnost za predivan dan sa voljenom osobom. Zaista možete stvoriti odličan scenario za isprobavanje nekih skrivenih fantazija. Već imate sav potreban šarm, pravu odeću, parfem i frizuru.

Škorpija
Danas romantika izbija iz svake Vaše pore. Možete lagano istraživati sve svoje fantazije. Iskoristite priliku da se ponovo zaljubite u svoju voljenu osobu i da uživate u njenom društvu. Na tome možete živeti mesecima.

Strelac
Danas bi Vaša sklonost ka netaktičnosti i komunikaciji bez razmišljanja mogla biti ublažena potrebom da voljenoj osobi pokažete koliko Vam je zaista stalo do nje. Možda ćete uspeti i da je rasplačete svojim gestom. Nova veza će se razviti među Vama.

Jarac
Kad je ljubavni život u pitanju, imate izbora. Današnji aspekti podstiču Vas da budete sumnjičavi i cinični u vezi sa osećanjima koje osećate prema nekome. Druga opcija je da odbijete da vidite tu mogućnost i zatvorite se. Izbor je u potpunosti Vaš.

Vodolija
Današnja astralna energija pomaže Vam da stupite u kontakt sa svojim dubljim fantazijama i da podelite svoje misli sa voljenom osobom. Ponekad oklevate da učinite to jer osećate da biste tako mogli biti ranjivi.

Ribe
Stvoreni ste za dane poput uz predivnu planetarnu energiju. Možete pustiti čistu poeziju u svoju dušu i pokazati ljubav partneru na milion različitih načina. Unećete pravu magiju u život svoje voljene osobe danas.

horoskopius

Pogledajte još