Beograd: Pet udesa u toku noći, jedna devojka poginula

Ženska osoba stara oko 25 godina poginula je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 01.00 čas u Batajnici u Ulici Kralja Mihaila Zetskog, rekla je Macura.

Tom prilikom mladić star oko 20 godina zadobio je povredu i posekotinu glave, ortopedske povrede, otvoreni prelom potkolenice i prelom desnog ručnog zgloba, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Dve osobe, vozači, starosti po oko 40 godina, povređeni su u udesu rano jutros oko 05.10 časova na uglu ulica Ustaničke i Kruševačke, navela je portparol Hitne pomoći.

Jedan od njih je zadobio povredu grudnog koša, a drugi posekotinu čeonog dela glave, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Mladić star oko 20 godina, vozač, u udesu oko 03.50 časova u Ulici Braće Vučković 40 zadobio je povredu glave i distenziju vrata, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Muškarac star 25 godina, motociklista, u udesu oko 22.35 časova u Ulici Braće Jerković 95 zadobio je povredu potkolenice i desnog skočnog zgloba, a prevezen je na ortopediju na Banjicu, rekla je Macura.

Blic

Pogledajte još