Goca hoće veću alimentaciju: Ivan traži da dokažem kako Lena vredi 12.000 dinara

Na prvom ročištu koje je održano ovim povodom, pevačicin advokat je pred sudijom izneo predlog o povećanju alimentaciji u iznosu zakonskog minimuma, ali prema Gocinim rečima Ivan se nije složio sa tim.

- Sada moram po njegovom zahtevu da dokažem da dete košta ovih minimalnih 12.000 dinara - razočarano nam je rekla pevačica, koja ima potpuno starateljstvo nad ćerkom.

Inače, Marinković je do sada uplaćivao sumu novca za koju su se on i Goca dogovorili posle sporazumnog razvoda pre tri godine. Za povaćanje novčane sume na zakonski minimum pevačica se odlučila pošto je njen bivši suprug ušao u rijaliti „Farma“. Njih dvoje su i nedavno međusobne razmirice rešavali pred licem pravde, jer je Ivan kasnio sa uplatama. On je tada rekao da će uplatiti sve zaostale alimentacije i odazvati se na zahtev za povećanje naknade koju je Goca tražila.

- U početku sam se malo ljutio, ali sad sam popustio. Ako mi Goca bude tražila i 20.000 ili 30.000 dinara da mesečno plaćam, to ću i učiniti. Spreman sam da dam koliko god treba novca samo da moje dete bude srećno - rekao je tada Ivan, koji ovog puta nije želeo da komentariše postupak koji je u toku i zašto je tražio da mu bivša supruga obrazloži mesečne troškove njihove jedinice.

- O temama vezanim za dete i sud neću da govorim - kategoričan je bio Marinković ovog puta.

alo

Pogledajte još