UPLAŠENA: Ceca traži policijsku zašitu!

- Čim se peticija „Stop Ceci na Tvrđavi“ proširila u javnosti, a u okviru koje se pojedinci zalažu da ona ne učeštvuje na „Tamburica festu“ na Petrovaradinskoj tvrđavi, Ceca se veoma uplašila za svoju bezbednost.

Ona je odmah otišla u policiju gde je prijavila organizatore ove peticije uz obrazloženje da je to poziv na njen linč. Tražila je pomoć od njih, ali i policijsku zaštitu, jer smatra da je njena bezbednost ugrožena. Pored toga, Ražnatovićeva je insistirala da se pronađu organizatori peticije i da se isti uhapse - izjavio je za naš list izvor blizak policijskoj istrazi.

Kako bismo se uverili u tačnost ovih informacija kontaktirali smo sa Svetlanom Ražnatović, koja je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je, prijavila sam organizatore peticije policiji, ali ništa više ne želim da komentarišem - izjavila je Ceca za „Alo!“.

Da podsetimo, u peticiji Ceca je oklevetana da je supruga zločinca, kao i da je narod pozivala u rat.

- Ceca je udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Ona je s njim išla po logorima tokom devedesetih i učestvovala u njegovom „biznisu“, a nakon njegove smrti potpuno ga je i preuzela. Sa svojim pesmama učestvovala je u propagandnoj mašineriji koja je imala cilj da stanovništvo drži u ratnohuškačkoj komi. Za sva svoja nedela Ražnatovićeva zaslužuje da bude u zatvoru, s maksimalnom kaznom. To što je Srbija banana država i što se sve završilo na elektronskoj narukvici ne znači da se ne treba boriti protiv takvih zlotvora - piše, između ostalog, u tekstu na portalu www.peticije24.com, a peticiju je do juče potpisalo više od 3.000 ljudi.

Alo

Pogledajte još