Od 22. maja u bioskopima: Najgora noć u mom životu

Megan Majls je imala težak dan. Jako težak dan. Pošto nije prošla audiciju za svoj posao iz snova, TV voditeljka iz Los Anđelesa odlučuje da izađe u noćni provod. Budi se u krevetu potpunog nenznanca i dobija poruku da je posao njen ako može da stigne u TV stanicu do početka emitovanja emisije koja ide uživo.

Izgubljena u nepoznatom delu grada, bez novca, telefona i automobila, Megan kreće u provokativnoj žutoj haljini u niz nezgodnih avantura. Dok bude jurila da stigne na najvažniji razgovor za posao u svom životu, naći će se u društvu dilera droge i prostitutki, i to sve dok je juri policija, besni vozač taksija i dečak sa nezgodnim stavom. I sve to u filmu "Najgora noć u životu" reditelja Stivena Brila u kom igraju Elizabet Benks, Džejms Marsden, Džilijen Džejkobs, Sara Rajt Olsen, Kevin Nilon, Itan Sapli i Bil Bur.

Elizabet Benks igrala je u ostvarenjima "Igre Gladi", "Igre Gladi : Lov na vatru", "Četrdesetogodišnja devica". "Pitch Perfect".

Reditelj filma "Najgora noć u životu" Stiven Bril je odlučio da podeli neke savete sa vama o vezi za jedno veče koji mogu i te kako da vam koriste:

• Zapamtite vama važne brojeve telefona! Bar dva. Ovo je jako važno! Znajte brojeve telefona dvoje ljudi koji mogu da dođu i da vam pomognu

• Nosite novac sa sobom! Makar stajao u čarapi. Ako ne nosite čarape, ne znam šta ćete da radite

• Nosite čisti donji veš. Ovo je nešto što su nam roditelji govorili, što je samo po sebi lepa stvar koju možete da ponesete sa sobom za vezu za jedno veče

• Nemojte da provedete noć u kući neznanca. Ovo je samo zdrav razum!

Mondo

Pogledajte još