Kriza?! Porodica Joksimović odlazi u podstanare!

Foto: Tviter

Naime, kako „Alo!“ saznaje, njih dvoje su još pre voditeljkinog porođaja otišli u podstanare, ali kako se sređivanje starog stana odužilo, primorani su da još nekoliko meseci žive plaćajući kiriju.

- Jovana i Željko su davno počeli renoviranje svog doma u „Oazi“, a tokom izvođenja radova oni su iznajmili stan od 100 kvadrata na Dedinju čije rentiranje mesečno plaćaju 1.000 evra. Plan je bio da se sređivanje nekretnine u njihovom vlasništvu završi do rođenja sina, pa da se sve troje usele u sređen stan, međutim, renoviranje se odužilo, te su oni primorani da još uvek žive kao podstanari i tamo odgajaju svog naslednika - kaže za „Alo!“ izvor blizak ovom bračnom paru i dodaje da Jovana i Željko ne žale pare za renoviranje doma.

- Njih dvoje su odlučili da stan u kom će živeti sa Kostom bude besprekorno sređen i u potpunosti podređen njemu. Oni su i do sada uložili dosta para u renoviranje, nekoliko desetina hijada evra, ali im uopšte nije žao zbog toga. Izabrali su najkvalitetnije materijale, kao i nameštaj iz inostranstva kojim će opremiti prostorije - dodao je izvor blizak Joksimovićima, a „Alo!“ je u toku jučerašnjeg dana fotografisao iznajmljen stan ovog bračnog para.

U nameri da dobijemo komentar i potvrdu da žive kao podstanari, kontaktirali smo sa Jovanom i Željkom, ali do zaključenja ovog broja oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Jovana juče napunila 33 godine

Novopečena mama juče je proslavila 33. rođendan, takozvane Isusove godine. Ona je ovaj dan provela u društvu supruga i sina, a kako saznajemo, pevač se potrudio da u svemu ugodi dragoj, pa joj je priredio pregršt iznenađenja za divan dan. Inače, Željko je svoj rođendan proslavio 20. aprila i napunio 42. godine. Intresantno je da su svi članovi porodice Joksimović rođeni u aprilu, budući da je i mali Kosta došao na svet 10. aprila.

alo

Pogledajte još