Kim Džong Un: Predsednica Južne Koreje je prostitutka, a Obama je podvodi

Foto: AP/Wong Maye-E

Povodom poseta američkog predsednika Baracka Obame Južnoj Koreji, portparol severnokorejskog Odbora za mirno ujedinjenje dve Koreje objavio je saopštenje u kojem napada Obamu da nema ni mrvicu morala, s obzirom da se usudio da ne otkaže svoju posetu Seulu, uprkos nezapamćenoj tragediji kada je potonuo trajkt sa mngo dece.

"Američki gospodar i njegova sluga uputili su farsu uvreda, pretnji i ucena prema Severnoj Koreji tokom Obaminog kriminalnog obilaska Južne Koreje s potpunom indiferentnošću prema bolu južnih Korejaca. Sve je to služilo samo jednog svrsi - zaveri protiv Severne Koreje"
, rekao je portparol, a prenosi Jutarnji list.

Tom prilikom nije poštedeo ni predsednicu Južne Koreje, Park Gen-hje za koje nije imao reči hvale.

"Ono što je Park izvela pred Obamom ovoga puta nas podseća na indiskretnu devojku koja preklinje gangstera da premlati nekoga ili na kapricioznu kurvu koja svog ljubavnika moli da ne naudi trećoj osobi kojoj nudi seksualne usluge"
- stajalo je dalje u saopštenju.

Portparol je južnokorejsku predsednicu optužio da ne želi mirno ujedinjenje dve Koreje, već da se otvoreno zalaže za rat i da namerno ćuti o američkim nuklearnim bombama dok se sastaje s Obamom.

"U potpunosti je ispunila zahteve svog gospodara kada je agresija u pitanju, a ćutala je o američkim atomskim bombama očajnički tražeći krivicu u svojim severnim sunarodnjacima zbog njihovih bombi. Tako je razotkrila svoje pravo lice poremećene sponzoruše i izdajnice, prljave američke prostitutke koja prodaje vlastitu naciju",
nastavio je portparol, koji je saopštenje zaključio novom salvom uvreda i uveravanjem da su izgledi da se mrska južnokorejska predsednica imalo promeni prema Pjongjangovom ukusu ravni apsolutnoj nuli.

Izvor: Večernje novosti

Pogledajte još