ŠOKANTNO: Otac šutira svog neodlučnog šestogodišnjeg sina niz rampu za skejtere

Ryan Stephens, dečko koji ima 13 godina, je aplodovao video na Instagram, koji prikazuje kako Marcus Crossland šutira svog sina sa skejterske platforme u Kona State parku u Džeksonvilu, prenosi First Coast News.

Ovaj snimak je privukao pažnju kada je šerovan putem IGersJax naloga koji dokumentuje život u gradu.

Martin Ramos, rukovodilac ovog skejt parka, rekao je za web sajt da su otac i sin redovno u parku, ali da nikada ranije nije video Marcusa da se tako ponaša.

„Rekao je da je upravo uhvaćen na snimku i izgledao je veoma pokajnički. On sigurno shvata ozbiljnost situacije“, rekao je Martin Ramos. „Nažalost, roditelji postaju toliko oduševljeni svojom decom i njihovom sposbnošću u skejtbordu, bejzbolu, ili fudbalu da se stvari nekada otrgnu kontroli“, dodao je.

Ramos je navodno rekao Marcusu da se kloni Kona State parka za sada. Marcus je, u međuvremenu, rekao za web sajt da šerif želi da razgovara sa njim.

Marcusov sin, koji ima nadimak Dino dinosaurus, je poznat u ovoj oblasti, kažu na sajtu. Marcus je aplodovao nekoliko video snimaka njegovog sina kako izvodi trikove sa skejtom na Jutjub.

Dino nije povređen prilikom pada sa platforme i nastavio je da vozi skejt.

Pogledajte ovaj šokantan video.

Izvor: DailyMail

Pogledajte još