ŠOKANTNO: Otac šutira svog neodlučnog šestogodišnjeg sina niz rampu za skejtere

0

Čovek je uhvaćen u šokantnom video snimku kako udara svoje dete na rampi za skejtere i kako se okreće i odlazi dok njegov sin viče od bolova.

Ryan Stephens, dečko koji ima 13 godina, je aplodovao video na Instagram, koji prikazuje kako Marcus Crossland šutira svog sina sa skejterske platforme u Kona State parku u Džeksonvilu, prenosi First Coast News.

Ovaj snimak je privukao pažnju kada je šerovan putem IGersJax naloga koji dokumentuje život u gradu.

Martin Ramos, rukovodilac ovog skejt parka, rekao je za web sajt da su otac i sin redovno u parku, ali da nikada ranije nije video Marcusa da se tako ponaša.

„Rekao je da je upravo uhvaćen na snimku i izgledao je veoma pokajnički. On sigurno shvata ozbiljnost situacije“, rekao je Martin Ramos. „Nažalost, roditelji postaju toliko oduševljeni svojom decom i njihovom sposbnošću u skejtbordu, bejzbolu, ili fudbalu da se stvari nekada otrgnu kontroli“, dodao je.

Ramos je navodno rekao Marcusu da se kloni Kona State parka za sada. Marcus je, u međuvremenu, rekao za web sajt da šerif želi da razgovara sa njim.

Marcusov sin, koji ima nadimak Dino dinosaurus, je poznat u ovoj oblasti, kažu na sajtu. Marcus je aplodovao nekoliko video snimaka njegovog sina kako izvodi trikove sa skejtom na Jutjub.

Dino nije povređen prilikom pada sa platforme i nastavio je da vozi skejt.

Pogledajte ovaj šokantan video.

Izvor: DailyMail

Foto: Youtube print screen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.