Horor u Kini: Vezao trudnu devojku za plinsku bocu, pa oboje digao u vazduh

Devojka je ostala u drugom stanju pre pola godine, nakon jedne noći provedene sa Moulijanom. Uprkos činjenici da je reč o spontanom, neobaveznom seksu, par je odlučio da živi zajedno, izdržavajući se od plate budućeg oca.

Naizgled srećan što će dobiti dete, Moulijan izgleda da ipak nije mogao da podnese pritisak, pa je napao svoju devojku dok je spavala, optužujući je panično da je saznao da želi da ubije njegove roditelje. Odvukao je u kola i vezao za njena leđa plinsku bocu, preteći da će je ubiti.

Stanari zgrade su primetili da muškarac nasilno uvlači devojku u kola, pa su pozvali policiju koja je pojurila za vozilom po kineskoj provinciji Guangdong.

"Kada su policijski automobili sa upaljenim sirenama opkolili vozilo u kojoj su se nalazili muškarac i žena, desila se eksplozija", izjavio je portparol policije, Tao Hou.

Policija je prvo izvukla devojku iz automobila, trudeći se da brzo ugase vatru koja je zahvatila njeno telo.

Žrtva i napadač su se našli u istoj operacionoj sali, boreći se oboje da prežive teške opekotine. Lekari veruju da će se devojka oporaviti, iako ne garantuju za život nerođene bebe, dok ze za Moulijana očekuje da neće preživeti.

Devojka je izjavila da nikada ranije nije primetila nestabilnost u ponašanju svog dečka, niti psihičke smetnje, ali njeni roditelji tvrde da su od početka bili zabrinuti za njeno naglo zbližavanje sa čovekom kog toliko malo poznaje.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još