Southern Soul festival u Ulcinju: Nastupaju Gilles Peterson, Omar i drugi

U objavi prvog dela ovogodišnjeg line up-a, Southern Soul Festival otkriva sam vrh izvođača koji promovišu kombinovani ukus soul, jazz i elektronske muzike:
Gilles Peterson (UK), Omar (UK), Toshio Matsuura pres. Hex (JAP), Osunlade (USA), Shuya Okino (JAP), Kyodai (ESP), Patrick Forge (UK), Lefto (BEL), Rita Maia (POR).

Ograničen broj online ulaznica za posetioce sa Ex-YU prostora i crnogorske državljane uveliko se nalazi u prodaji. Komplet ulaznica za 4 dana mogu se kupiti u pretprodaji za samo 39EUR. Ulaznice se mogu kupiti direktno na https://www.entrio.hr/event/southern-soul-festival--1238

U subotu, 3. maja 2014, u beogradskom klubu 20/44 održaće se promo žurka Southern Soul festivala, a gost je kanadski DJ Lexis (Montreal), vlasnik label-a Music Is My Sanctuary, koji je nastupao prošle godine na prvom izdanju ovog festivala. Domaća podrška su Brka, Phillie P (Mystic Stylez) i Spacewalker. Ovo je ujedno i izuzetna prilika da se nabave karte po nižim cenama.

Southern Soul Festival je svojim prvim izdanjem, prošle godine, stavio Crnu Goru na muzičku mapu sveta. Netaknuta priroda i okolina plaže D’olcinum Kite Club-a, pažljivo birani izvođači i prijateljska atmosfera, pokazali su se kao pun pogodak za posetioce, ali i lokalnu zajednicu koja je prepoznala viziju Festivala. Odličan odaziv gostiju iz cele Evrope rezultirao je širenjem dobrog glasa, pa se ovog leta očekuju i posetioci sa drugih kontinenata.

Blizina četiri aerodroma (Tivat, Podgorica, Dubrovnik i Tirana) i železničke stanice Bar, svakodnevna konekcija sa Italijom preko Luke Bar, kao i blizina hrvatskog auto-puta, omogućuju brz i jednostavan transfer.

Više informacija na:

www.southernsoulfestival.com
https://www.facebook.com/SouthernSoulFestival

Pogledajte još