13 načina da je naterate da vas podsvesno zavoli!

1.Pokažite joj svoju emotivnu stranu

većina žena misli da želi pravu muškarčinu za partnera, ali ista ta većina je mnogo naklonjenija onim muškarcima koji pronađu put do njihovih emocija. Kada ne sastanku otkrijete delić svoje “mekše”, emotivnije strane ličnosti, ona će podsvesno da se oseća mnogo prijatnije i opuštenije sa vama jer će smatrati da ste osoba koja se ne plaši da otkrije svoja osećanja

2.Budite opušteni

Uobičajeno je da date sve od sebe i izgledate najbolje što možete kada izlazite, da biste impresionirali devojke. Ipak, to može da bude pogrešno i čak zastrašujuće za žene! Najbolje je da izgledate uobičajeno, opušteno, jer joj time podsvesno dajete do znanja da niste kritičar ili neko čiji su prioriteti da dobro izgleda, a time ste i površni i skupi za održavanje! Čak i žene koje su vrlo samosvesne ne žele vezu sa tip-top muškarcima.

3.Kopirajte njene pokrete tela

Jedan od najlakših načina da je opustite I da je podsvesno navedete da vas želi, je suptilnim oponašanjem njenih pokreta tela! Samo posmatrajte, uočite i kopirajte! Na primer, ako se ona nagne ka vama, uzvratite akciju da pokažete vašu zainteresovanost.

4.Budite otvoreni

Bilo da ste svesni ili ne, vaš govor tela joj govori mnogo više nego reči. Sedite naspram nje u otvorenoj poziiji: blago raširenih nogu, otvorenih dlanova i zabačenih leđa. Ovo joj podsvesno daje signal da se sa njom osećate prijatno. Kao rezultat ona će biti mnogo opuštenija u razgovoru i osećaće povezanost sa vama.

5.Govorite blagim tonom

Vaš ton i brzina govora su važan faktor da vas ona podsvesno zavoli! Žene se osećaju prijatno sa muškarcem koji govori dubokim, laganim glasom jer joj to ukazuje na pouzdanost i postojanost. Ako ste neko ko govori brzo, pokušajte da usporite, time ćete pridobiti njenu pažnju.

6.Steknite veštine

Naučite da svirate gitaru, neki strani jezik... Inteligencija je seksi i što je još važnije, učinićete joj se mnogo dinamičnijim. Ali, šta god da radite, ne smarajte je o tome! Neka vam u toku razgovora “slučajno” isklizne nešto od toga što znate, a ona će to odmah primetiti. Koja devojka nije pala ne onoga ko joj govori odlomak iz Šekspirovog “Romea i Julije” dok svira gitaru kraj kamina?

7.Pravite planove

Devojke vole muškarce koji imaju stvari pod kontrolom i koji znaju kako da planiraju. Zato isplanirajte čitavo veče, rezervišite mesta u restoranu i uverite se da će vaš omiljeni kafić biti otvoren u vreme posle večere. Čak i ako se ne bude sve odvijalo po planu, ona će biti impresionirana vašim naporom i neće misliti da ste dosadnjaković i pasivac.

8.Budite džentlmen

Tačno tako, pokažite fine manire, ne psujte, otvorite joj vrata, pridržite jaknu... Možda vam se čini da je biti džentlmen pomalo staromodno, ali devojke zaista misle da je to neodoljivo! Međutim, proučite bonton, da se ne izblamirate.

9.Nezavisnost

Ništa nije privlačnije od muškarca koji zna da se brine sam o sebi. Ako ste finansijski nezavisni i sami plaćate svoje račune u svom stanu, većina žena će u vama prepoznati odraslog muškarca koji će stati u njenu zaštitu kad bude potrebno. Vi ste Alfa mužjak za njih i to ih neodoljivo privlači.

10.Delite komplimente

Ako niste znali, mnogim ljudima je omiljena reč upravo njihovo ime. Žene vole da čuju kako zvuči njihovo ime kada ga neko drugi izgovara, zato je zovite imenom i tada joj komplimentirajte. Svi smo slabi na komplimente i laskanje, zato samo napred!

11.Mislite na druge

Budite fini prema svima u njenom društvu, ali znajte gde je granica. Ne želite da budete previše fini i dobri, jer će pomisliti da ste ženskaroš, ali ne budite ni grubi prema njenim drugarima. Oni su njeni prijatelji i voli ih mnogo više nego što ima osećanja prema nekom novom momku. Dakle, ako uspete da vas njeni prijatelji zavole, na pravom ste putu.

12.Ne tražite potvrdu svojih stavova

Ostanite pri svom stavu kad dođe do rasprave oko toga u šta verujete i šta mislite. Ne znači da treba da odmah iznesete sve što mislite o abortusu i braku, ali ne morate se složiti sa svim što ona kaže. Ne aminujte svaku njenu reč, već imajte stav a ona će vas pratiti ako joj se to dopada. U njenim očima ćete biti neko ko zna šta hoće i sledi svoje stavove, ali ne opterećuje druge njima.

13.Dokažite da niste čudak

Ima mnogo psihopata, čudaka i perverznjaka oko nas, tako da ćete želeti da dokažete da niste u toj grupi. Ne pominjite vaše fetiše ili situacije kojih bi se mnogi postideli, jer ćete je uplašiti. Pričajte o svojim prijateljima, omiljenom kafeu, filmovima, roditeljima, tako će se ona osećati sigurnije i opuštenije i neće se plašiti da ćete je odvući na neki “satanistički ritual”.

Izvor: menslifestylenetwork

Pogledajte još