Najavljen film "Justice League"!

Bilo je samo pitanje vremena kada će nas ova vest obradovati i sada konačno jeste! Imali smo priliku da vidimo Marvelove junake u filmu "The Avengers", a sada nam sledi još "poslastica", ali uz DC superheroje.

Kao i kod svake dobre vesti, postoji "mala" caka. Naime, izlazak ovog filma se može očekivati tek nakon premijere predstojećeg "Čoveka od čelika", odnosno, filma koji je najavljen za 2016. godinu i prikazuje nam kombo Supermena i Betmena. Tako da će ovaj film biti određena uvertira spektaklu koji sledi sa celokupnom ekipom kasnije u "Justice League".

Za film još ne postoji nikakav scenario, ali je ideja i obećanje fanovima tu, što je uostalom i najbitnije - saznanje da će za par godina filma biti, i da ljubitelji DC stripova i filmova, neće više morati da se osećaju oštećeno u odnosu na navalu Marvelovih saga.

U međuvremenu, još jedna lepa vest koja dolazi od jednog od "Vorner Bros" direktora - Sju Krol, a to je da možemo očekivati i poseban film o princezi Dijani, odnosno, "Wonder Woman"! Krol smatra da se ova ideja može realizovati uz odgovarajući scenario, kao i da je došlo vreme za film o ovoj heroini.

Mondo

Pogledajte još