Najmuževniji hobiji na svetu!

Možda je vreme da, barem preko leta, ostavite malo kompjuter da se ohladi i oprobate se u nekim malo muževnijim hobijima. Ako ništa, makar će vaš fejsbuk postati zanimljiviji, a definitivno ćete se zabaviti.

Kovanje
Nije lako, ali ništa neće učiniti da se osetite muževnije od udaranja komada čelika čekićem dok ne dobijete ono što od čelika želite, od srednjevekovnog mača do dela za ogradu.

Pravljenje piva
Nema mnogo hobija koji vam dopuštaju da na kraju pozovete društvo na pivo. A ukoliko ste uporni, uspećete da napravite specifično pivo koje će biti TAČNO po vašem ukusu.

Fotografija
Pokažite damama svoju umetničku stranu svojim sjajnim fotografijama. Nije potrebno da odvojite na hiljade evra za profesionalnu opremu, ali poluprofesionalni fotoaparati, posebno polovni, se prodaju po pristupačnim cenama i slike koje prave su odličnog kvaliteta.

Krav Maga
Izraelska borilačka veština nije zastupljena u filmovima, ali je zbog efikasnosti i brutalnosti koju poseduje zaslužila mesto u mnogim tajnim službama širom sveta. Ukoliko je dovoljno dobra za Obamine telohranitelje, verovatno je dovoljno dobra i za vas.

Slobodno penjanje
Kao dete ste verovatno obožavali da se pentrate po svemu što vidite. Vratite se korenima i pokušajte ponovo. Teško, zabavno i zahvalno za duh i telo, slobodno penjanje je sjajan hobi za ljude koji vole izazove.

Bacanje noževa
Kada civilizacija ode dođavola nećete želeti da ostanete bez metaka. Sposobnost da precizno bacite nož bi bila veoma korisna... Do tada doduše, možete i da ponesete par noževa za bacanje na uranak i malo se razmećete pred društvom.

Koji je vaš omiljeni muževni sport?

T.D.

Pogledajte još