"Grand" i na RTS?!

0

Nakon što je Željko Mitrović skinuo sve emisije „Granda“ sa svog programa, Saša Popović svakodnevno je na sastancima sa čelnicima ostalih televizija sa nacionalnom frekvencijom kako bi našao najbolje rešenje za svoje televizijske projekte.

Kako saznajemo, Popović trenutno pregovara da se emisije „Grand parada“ i „Narod pita“ od septembra emituju na RTS-u, a formati „Grand šou“ i „Zvezde Granda“ na Prvoj srpskoj televiziji.

Pročitajte i: TRANSFER GODINE: Grand od septembra na TV Prva?!

– Kada je Željko Mitrović sa svog programa sklonio emisije „Granda“, Popović je odlučio da nijednog dana ne žali za tim, već je odmah počeo s pregovorima s ostalim televizijama s nacionalnom frekvencijom na kojima bi eventualno od septembra mogao da emituje svoje televizijske projekte. Saša trenutno razmišlja o svemu, a za sada je dobio ponudu koju će najverovatnije prihvatiti.

Mnoge televizije mu nude svoje termine za emisije „Narod pita“, „Grand šou“, „Grand parada“, ali i takmičenje „Zvezde Granda“, a Popović razmišlja o tome da podeli emisije na dve nacionalne frekvencije, i to na Radio-televiziju Srbije i Prvu srpsku televiziju – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak direktoru „Granda“ i dodao na koji način on planira da podeli svoje televizijske formate.

– Popović smatra i da je za publiku najbolje da se formati emituju na dve različite televizije, a da će to biti isplativo i za emitere. Sa čelnicima RTS-a trenutno pregovara da se u okviru njihovog programa emituju „Grand parada“ i „Narod pita“ koje u potpunosti odgovaraju ovoj televiziji. Kako ima dobru ponudu i od Televizije „Prva“, Saša planira da na njihovoj televiziji emituje zabavnu emisiju „Grand šou“, ali i muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. Popović je za sada stopirao snimanje svih emisija, osim muzičkog takmičenja, koje će se do finala emitovati na Televiziji „Pink“ – kaže naš izvor blizak Popoviću.

U nameri da čujemo komentare svih strana, pokušali smo da kontaktiramo prvo sa Popovićem, koji je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan, a ni do komentara ljudi sad RTS-a i TV „Prve“ nismo uspeli da dođemo.

alo

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.