Znak za uzbunu: Kada treba poslušati savete prijatelja?

Prijatelji mogu da vam žele najbolje i da vas od srca savetuju, ali neki od njih mogu biti i jednostavno zavidni ili ljubomorni na vašu vezu.

Ipak, ključni znaci da treba da poslušate svoje prijatelje je i kada shvatite da vas vaš partner ogovara upravo kod tih istih prijatelja i to u negativnom kontekstu, ako startuje druge žene kada je sa njima ili se nalazi sa njima dovodeći sa sobom “prijateljice”...

Ako vam ovo nije bilo dovoljno, evo još 4 momenta zbog kojih zaista treba da poslušate svoje prijatelje.

Ne možete da se opustite i budete svoji

Ako ste uvek tihi kada je vaš partner u blizini, čak izbegavate i viceve, samo da ga ne bi uvredili, a svi vas poznaju kao nekoga ko se neprestano smeje i priča, očigledno je da ste u problemu i da treba da čujete mišljenje prijatelja.

Napustili ste časove aerobika

Ako vam prijatelji skreću pažnju da vas nisu videli već mesec dana na vežbama ili da niste došli ni na jedan sastanak ljubitelja dobre knjige, čiji ste član, imate problem. Vaš partner vas je previše uvukao u svoj svet, način života, a vaš je gotovo izbrisan. Dobar partner bi vas ohrabrio da idete na sve aktivnosti koje vas čine srećnima i zadovoljnima.

Više nemate mišljenje ni stav o politici...

Nemate više nikakav stav ni o ratovima, abortusu, religiji... Ako su vaši stavovi “ugušeni” njegovim, onda zaista nešto ne štima.

On je vaš jedini socijalni život

Kažete da živite svoj život onako kako želite, ali zašto se onda osećate srećniji i opušteniji kada ste sa prijateljima, nego kada ste sa njim? Poslušajte prijatelje, ovde ipak nešto nije u redu.

Izvor: sheknow

Pogledajte još