Promenite emotivni status: Pet znakova da ste predugo sami

1. Snižavate kriterijume
Sve vaše prijateljice imaju dečka, a vi ste i dalje “singl”? Počinjete da razmišljate o muškarcu kojeg svakodnevno viđate u kafiću, iako vam se ne dopada njegovo ponašanje niti vas fizički privlači, ali ubeđujete sebe da vam se dopada? Kada počnete da snižavate kriterijume u izboru muškaraca, to je znak da vaša samoća predugo traje. Iako ste sami, ne bi trebalo da prihvatate bilo koga.

2. Negativni ste po pitanju veza

Uporno mislite i govorite da veze nisu za vas. To što još niste pronašli pravu osobu, ne znači da bi na vezu trebalo da gledate negativno.

3. Mislite na bivšeg
Ukolilko vas zanima da li vaš bivši partner trenutno ima novu devojku ili razmišljate o obnavljanju veze sa bivšim, vreme je da nađete nekog novog. Da je prethodni muškarac bio za vas, ne bi sada bio bivši.

4. Nedostatak samopouzdanja

Ne osećate se dobro, smatrate da ste neprivlačne i manje vredne od drugih devojaka? Takav osećaj javlja se zbog emotivne samoće koja predugo traje.

5. Terate muškarce od sebe
Kolega sa posla pokušava da vam se približi, ali vi mu svojim ponašanjem pokazujete da nimalo niste zainteresovani za njega, iako vam je u dubini duše pomalo simpatičan? Srušite zidove koje ste postavili oko sebe, ne dozvolite lošim iskustvima iz prošlosti da vam upropaste sadašnjost.

Izvor: Vecernji

Pogledajte još