O čemu momci razmišljaju u prvih 5 minuta sastanka?

1.Zašto ona govori ovako?

Postoji tri vrste glasova koje žene koriste u konverzaciji: dublji i tiši glas, visoki i piskutavi i “bebeći” glas. Prva vrsta je najprijatnija, dok druge dve vrste umeju da budu iritantne toliko da će ga glava zaboleti od vas!

2.Zašto mi se smeši?

Svakome od nas prija lep osmeh, ali momci zaista obraćaju pažnju na način na koji im se osmehujete. Da li se smešite iz pristojnosti gledajući u njega ili se smešite dok razgledate svuda po sobi? Da li ste se odjednom nasmejali jer je on rekao nešto jako zanimljivo? Ovaj poslednji osmeh je najzahvalniji i najviše prija!

3.Šta je ovo obukla?

Ovo pitanje može da bude i ovako: “O Bože, zašto je izašla ovako obučena!” ili “Hvala Bogu što je ovako obučena!”

4.Ona ima sjajan osećaj za humor!

Vaš osećaj za humor je kao dete. Svako je različito na svoj način, a ako se žena ne smeje vašim šalama, nema tu ništa ni od prijateljstva!

5.U šta sad gleda?

Muškarci prate šta gledate i gde gledate. Ako posmatrate šta se dešava na televiziji, on će pomisliti da ste nezainteresovani i da samo tražite razlog da odete. Iz svakog vašeg pogleda muškarac izvlači zaključak.

6.Da ne pomisli da proveravam teren!

Naravno da vas muškarci proveravaju. Čak i oni najfiniji i najuglađeniji momci će razmišljati o seksu sa vama u prvih pet minuta sastanka!

7.Kakav je to miris?

Ako nosite jak parfem, momci će provesti većinu vremena razmišljajući o kom mirisu je reč. “Da li je to vanila? Cimet? Sandalovina... Nemam pojma kako sandalovina miriše, to mora da je to onda!”

8.Baš je bila super prema konobaru!

Način na koji se ponašate prema drugim ljudima, brzo mu otkriva mnogo o vama. Ako terate barmena da vam tri puta pravi piće, jer nije onako kako ste želeli, ili ako ste superfini prema nekome ko se sapleo o vas, sve to otkriva o vama kakvi ste kao ličnost.

9.Zašto ne prestane da me dodiruje?

Dodirivanje može da bude super, ali isto tako i neverovatno iritirajuće! Ponekad laska kada neko ne može da odvoji ruke od vas, ali je takođe i vrlo neprijatno ako je to učestalije nego što bi trebalo da bude!

10.Kako se našminkala?

Muškarci će donositi zaključke o vama na osnovu toga kako ste našminkani. Nekima će vaš “smoky eyes” biti seksi, dok će drugima biti potpuno degute. Nikome od njih neće pasti na pamet da razmišlja o vremenu koje ste utrošili da bi izgledali baš tako!

Izvor: cosmopolitan

Pogledajte još