"Veštičarke i bičarke" u crnoj komediji Aleksa de la Iglesije

0

Uželeli ste se ludačke vožnje sa jednim od najpoznatijih španskih reditelja, Aleksom de la Iglesijom? "Veštičarke i bičarke" su njegov novi film, otkačena crna komedija o nesnađenim muškarcima i natprirodnim silama koje će im zagorčati život. Gledajte premijerno na festivalu Španski metar od 23. do 27. maja, a u bioskopima od 5. juna!

Film “Veštičarke i bičarke” (Las brujas de Zugarramurdi) važi za španski spektakl u pravom smislu! U fokusu filma su dvojica nezaposlenih muškaraca koja su počinila zločin, zbog koga ne samo da ih progoni policija, već i jedna od bivših žena! Tokom bekstva, dospevaju u neverovatnu šumu koju naseljavaju kanibalističke veštice.

Čuveni reditelj Aleks de la Iglesija, okupio je odličnu glumačku ekipu, koju predvode Hugo Silva, Mario Kasas, Pepon Nieto i Karolina Bang.

Crna komedija “Veštičarke i bičarke” osvojila je prošle godine osam nagrada Goja i to najviše u tehničkim kategorijama. Film nije samo tehnički izvanredan, već ima i odlične glumačke bravure i zanimljivu radnju.

Foto: Promo/MCF

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.