Savet za muškarce: Sve što morate da znate o trudnim ženama!

Ovo su stvari koje je najbitnije da upamtite:

1. Stalno je snabdevajte hranom
Svi znaju da je hrana bitna za trudnice, ali ključ je u brzini. Kad kaže da je gladna, nahranite je momentalno, ili će dok donesete hranu pojesti kauč, tacnu sa hranom i ruku kojom ste joj hranu pružili. Ovo nije šala, ako kaže da je gladna, dajte joj da jede, u suprotnom će u najboljem slučaju biti nadrndana, a u najgorem će vas povrediti!

2. Hrana: Šta je vaše to je njeno, što je njeno, to je zabranjeno
Ne dirajte njenu hranu, ne dirajte ni svoju hranu koju ona voli. Ne želite da iskusite bes umnožen podivljalim hormonima.

3. Pazite da se ne ugojite
Primećujete kako se sve do sada vrti oko hrane? Nije greška. U nekom trenutku, ona će imati sulude potrebe kad je hrana u pitanju. Kombinacija ajvara i sladoleda sa maslinama je jedna od normalnijih... U tome vreba opasnost, ona će jesti sve što joj padne na pamet, a vi nećete moći da joj se ne pridružite. Muškarci često nabace i desetak kilograma dok im je žena trudna.

4. Ne ukazujte joj na to kolika postaje
Vaša jednostavna rečenica poput "Lepo ti stoji stomačić", može da bude potpuno pogrešno shvaćena i da vas prati do kraja trudnoće. Ovo je konkretan primer jedne trudnice "Nemoj da mi govoriš da sam debela! Znam da sam debela!!! Ne moraš ti da mi to nabijaš na nos!!!" Nema veze što vama nikada nije bila lepša, samo držite jezik za zubima.

5. Zbogom smislu za humor
Dobre vesti - ona nosi bebu. Loše vesti - nije bilo dovoljno mesta za bebu i smisao za humor. Vaše dobroćudno bockanje može da se završi ubistvom. Upozoreni ste.

6. Zbogom i seksu
Pripremite se na seksualnu frustraciju. Prva tri meseca će biti najgora - ona tada prolazi kroz najveće promene i oseća se najgore, tako da vam je najbolje da pustite pornić i pomognete sami sebi. Seksa će biti u toku trudnoće - u dva navrata. Jednom na početku drugog tromesečja kad joj se vrati seksualni poriv - uživajte u tome i iskoristite najbolje moguće. Drugi put pred sam porođaj, kad je toliko očajna da izbaci bebu da će koristiti i vas kako bi izazvala porođaj.

7. Da, njene grudi su porasle, i ne, ne smete da ih dirate
Jedan od najokrutnijih trikova prirode. Njene grudi će porasti do neverovatnih razmera, ali ukoliko pokušate da ih dodirnete, dobićete batine koje ćete pamtiti do kraja života.

8. Vaš penis ne može da povredi dete
Nema nikakav efekat na bebu. Nikakav. A ako pokušate ovo da iskoristite kao izgovor da nemate seks sa ženom, poslaćete je pravo u histeriju. A nema ničeg goreg od razgovora u kom se spajaju vaš penis i histeričan smeh.

9. Ne ponašajte se kao da je od stakla
većina muškaraca ima potrebu da štiti svoju lepšu polovinu, posebno kad ona nosi naslednika. Nemojte to raditi. Ona će poludeti, delovaće kao da mislite da je nesposobna da se stara o sebi.

10. Trudnice su lenje
Ovo je osetljiva tema. Ona verovatno misli da je savršena domaćica, ali što trudnoća više odmiče, ona će sve više postajati apsolutni lenjivac. Biće joj teško da donese sudove do sudopere, a kamoli da ih opere.

11. Ne smete da se žalite
Sve stvari na ovom spisku su samo za vaše oči. Ne smete da se žalite na njih. Ona nosi vaše dete. Što znači da ima slobodan prolaz za sve, i da su svi vaši argumenti i žalbe potpuno neosnovani. Ako ipak rešite da se suočite sa Mamazilom, upozoravamo vas da će odgovor biti u ovom stilu: "Sudovi? Žališ se što moraš da pereš sudove? Ja u sebi nosim dete veličine lubenice, koje će u nekom trenutku morati da izađe na rupicu veličine limuna, a ti se žališ na SUDOVE???"

Srećno vam bilo, i nek vam je Bog u pomoći.

T.D.

Pogledajte još