UVEK IMA NADE: Osam načina da vratite bivšeg

1.Budite nedostupne
U prvim danima posle raskida nemojte mu slati kilometarske poruke, pisati mejlove ili ostavljati poruke na zidu. Pametnije je da nestanete i budete nedostupne za njega. Davanje prevelike slobode muškarcu odlična je prilika da shvati koliko mu nedostajete.

2. Obuzdajte svoje emocije
On ne mora da zna koliko patite. Vrištite, plačite, lupajte rukama u jastuk, ali isključivo u svoja četiri zida! Kada „izađete u svet“, budite nasmejane i vedre. Uvek se nađe neko ko prenese poruku koliko ste srećne na „pravu adresu“. A onda kod muškarca proradi sujeta, pa počinje da šalje poruke, zivka...

3. Napravite ga ljubomornim

Muškarca ništa brže ne vraća devojci nego osećaj ljubomore. Dakle, izađite u grad sa nekim koga on ne poznaje ili je, dok ste još bili u vezi, sumnjao da „nešto petljate“ sa muškarcem čiju biografiju ne zna. I da, pojavite se u svom najboljem izdanju, tek da ga podsetite šta je izgubio.

4. Pozovite ga na sport

Dok ste bili u vezi, odlazili ste zajedno na utakmice ili na trčanje? Činjenica da ste raskinuli ne znači da bi trebalo zauvek da prestanete da komunicirate. Kad prođe malo vremena, pozovite ga da ide sa vama na utakmicu ili na neku sportsku aktivnost koju ste ranije zajedno upražnjavali. Timski duh u prijateljstvu lako može da ga podseti starih emocija.

5. Ne gnjavite ga
OK, jasno je da želite da sve bude kao pre, ali ako vam on pošalje jednu poruku, a vi odmah krenete da ga „bombardujete“ SMS-ovima ili pozivima, teško da će poželeti da opet budete zajedno. Odgovor na SMS je sasvim u redu, pod uslovom da je jedan i da je upućen najmanje pola sata pošto ste dobili poruku.

6. Ne spavajte sa njim

Čak i ako stvari počnu da se odvijaju u vašu korist, dokle god ne raščistite da li ste obnovili vezu ili ne, ne dozvolite sebi da vas emocije ponesu i odvedu do kreveta. Koliko god da ga volite, ne spavajte sa njim. To će ga naterati da razmisli šta zaista želi od vas.

7. Budite spontane
Retki su parovi koji ne padnu u zamku rutine tokom duge veze. Možda je to razlog zbog kog vas je ostavio? Opustite se, oslobodite svoj duh, tako ćete ga zaintrigirati da se malo više potrudi oko vas – ako mu je stalo.

8. Vreme čini svoje

Kad dođe do razlaza, vreme je da preispitate svoje ciljeve. Da li je on zaista muškarac sa kojim želite da budete ili ste samo sebe ubedile u to? Kad prođe mesec-dva, znaćete da li ste živele u zabludi ili je on ipak „onaj pravi“.

Pogledajte još