OVAKO ĆETE IZLUDETI SVAKOG MUŠKARCA: 8 proverenih načina da postanete kraljica seksepila

1.Ponašajte se kao zavodnica
Pevačica Bijonse otkrila je kako tek na sceni postaje senzualna, zavodljiva i seksi. Primenite njen savet: ponašajte se da je vaša spavaća soba pozornica, a da ste vi zvezda na njoj. Ubrzo ćete se tako i osećati.

2. Gledajte stvarna ženska tela

Kad vidite kako su manekenke, glumice i pevačice zgodne, dobijate kompleks. Ne zaboravite da je najveći prijatelj seksi-cica koje vam se smeše sa stranica magazina zapravo fotošop. Da biste se osećale bolje, sklonite sva ta šarena izdanja prepuna fotošopiranih ženskih tela i pogledajte žene kojima ste okružene, a koje nisu ni nalik “gospođicama savršenim”. Nisu sve žene koje nose konfekcijski broj 38 seksi. Pa šta ako nosite broj 42? To nema veze sa privlačnošću!

3. Razmišljajte o snazi koju telo ima

Vaše telo je instrument, a ne ornament. Plešite, idite na planinarenje, trčite, radite jogu... Podsetite se da vaše telo ima veliku moć da savlada različite vrste prepreka. Vi niste lutka iz izloga, niti bi to trebalo da budete da biste se osećale privlačno.

4. Pustite muziku
Igranje uz muziku za kratko vreme podiže rasploženje, a samim tim i samopouzdanje i osećaj privlačnosti. Neka muzika trešti: što je ritam brži, to ćete se vi pre osloboditi da izgledate zavodljivije!

5. Zaboravite na Fejsbuk

Kanadski istraživači utvrdili su da ljudi koji puno vremena provode na društvenim mrežama postaju ljubomorniji i nesigurniji. “Čačka” vas da pogledate da li među prijateljima vašeg partnera postoji neka devojka koja izgleda “kao avion”, pa onda noćima ne možete da spavate, počinjete da sumnjate da li mu je ona samo Fejsbuk prijateljica ili i nešto više... Savet: zaboravite na Fejsbuk. Oslobodićete se loših emocija.

6. Gledajte manje romantičnih komedija

Da, filmovi ovakvog žanra umeju da budu dobri, jer su puni smeha i nežnih emocija, i imaju srećan kraj. Ali, upravo u srećnom završetku leži ključ problema – tako nešto se ne događa često u realnom životu. Ako ste posle gledanja romantične komedije depresivne, velika je verovatnoća da imate nerealna očekivanja od partnera, i da to negativno utiče na vaš osećaj seksepila.

7. Prigušite svetla
U spavaćoj sobi jako svetlo nikome ne podiže samopouzdanje. Prigušeno svetlo pozitivnije utiče na osećaj prilikom intimnog odnosa, pojačava samopouzdanje i zadovoljstvo.

8. Kupite seksi donje rublje

Kad god pomsilite da je vaš seksualni život “otišao u sibirski minus” jer ste nezadovoljne svojim telom, kupite seksi brus ili gaćice od svile ukrašene čipkom. To je siguran i brz način za bolji senzualni osećaj.

Izvor: Tportal

Pogledajte još