Ljubav duga 8 godina: Svi usponi i padovi Adrijane i Marka

Iako su mediji prethodnih meseci za krah ljubavi krivili Marka, navodeći da je Adrijanu prevario više puta, sada je i lepotica optužena za neverstvo. Hrvatski mediji juče su objavili, pozivajući se na neimenovane američke medije, da par ne živi zajedno u domu u Majamiju već neko vreme, a brak se raspao jer se Adrijana previše prisno družila s drugim muškarcem.

S druge strane, turski mediji nedavno su objavili da se bivša srpska snajka tokom boravka u Istanbulu požalila prijateljici kako je Marko nekoliko puta prevario, ali da još uvek ne zna da li će da mu oprosti.

Dok se lepotica premišljala da li da pruži još jednu šansu ljubavi, košarkaš je za to vreme boravio u Beogradu sa porodicom i prijateljima. Lumpovao je po prestoničkim klubovima, a zatim, kada se vratio u Majami, usledilo je saopštenje za medije.

- Nakon dugog i detaljnog razmatranja, odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka. Zahvalni smo što imamo dve neverovatne ćerke koje ćemo nastaviti zajedno da odgajamo. Bili bismo zahvalni svima da poštujete našu privatnost, kao i privatnost naših porodica u novom poglavlju naših života - napisali su Marko i Adrijana u saopštenju koje su poslali magazinu “Pipl”.

Nakon zvanične potvrde, pokušali smo da kontaktiramo Jarićevu porodicu, međutim, kao i on, nisu se oglašavali za srpske medije.

Zanimljiva činjenica povodom razvoda ovog uspešnog para je ta što se zajednička imovina, koja se procenjuje na oko 210 miliona dolara, deli na jednake delove. Naime, prema zakonu američke države Vajoming, u kojoj su se venčali, po okončanju braka supružnici dele bogatstvo. Kako se bogatstvo “Viktorijinog anđela” procenje na oko 50 miliona dolara, što je tri puta manje od košarkaševog, jasno je da će Lima profitirati nakon razvoda.

2006. Započeli su vezu i počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti.
2008. Verili su se na manekenkin rođendan.
2009. Venčali su se na Dan zaljubljenih, 14. februara.
2009. Lima posetila Srbiju prvi put i dobila srpski pasoš.
2009. U novembru su dobili ćerku Valentinu.
2010. Bili su pred razvodom zbog Nine Morić.
2012. Par je dobio ćerku Sijenu.

blic

Pogledajte još