Iskusno: Saznajte kako Marija Karan planira da šarmira porodicu svog verenika

Iako je dugo odbijala da govori o svom izabraniku, ali i da konkretno odgovara na pitanja o privatnom životu, sada je sasvim izvesno da je srce glumice Marije Karan (31) i zvanično zarobljeno. Naime, poznata lepotica uskoro će se udati za holivudskog producenta i agenta Džoela Lubina, čelnika losanđelske agencije Creative Artists koja prednjači u pronalaženju talenata u oblasti sporta i zabave. Ovaj uspešni filmski radnik koji je osvojio zanosnu Srpkinju zastupao je neka od najpoznatijih svetskih imena kao što su Dženifer Aniston, Tom Kruz, Zek Efron, Kolin Farel.... Osim što sarađuje sa mnogim slavnim ličnostima, s nekima je ostvario i bliske prijateljske veze, a američki mediji fotografisali su ga tokom druženja sa glumcima Džeremijem Renerom i Entonijem Mekijemom. Marija i njen dragi upoznali su se pre više od sedam godina na jednom filmskom festivalu i od tog trenutka uživaju u svojoj vezi. On je nekoliko puta posetio Srbiju, ali Karanova ga je uspešno skrivala od očiju medija. Sigurni u svoju ljubav, srećni verenici uveliko planiraju venčanje koje će prirediti u Beogradu.

- Uvek sam na svadbe gledala kao na veoma privatan čin i nešto što treba da se tiče samo dva partnera. Volim kad čujem da su se ljudi na to odlučili spontano i bez najave. Lepo je i kada se sve pretvori u jednu veliku paradu ili lumperajku – istakla je glumica koja je tom prilikom otkrila i kakve to osobine krase njenog dragog.

- Stil i stav... Sve mi je važno, a najbitnije je da bude dobar čovek, bez obzira na vrline ili mane. Obišli smo ceo naš region, od Srbije preko Bosne, Hrvatske, Crne Gore... Dopada mu se naša zemlja, voli Zemun i Zlatibor, samo je skeptičan kada moramo da se vozimo srpskim putevima. Autoput do Niša i Ibarska magistrala verovatno mu nisu ostali u baš prijatnom iskustvu – govorila je Marija zadovoljna i zbog toga što su njenog dragog lepo prihvatili članovi porodice Karan.

- Roditelji bi uvek podržali moj izbor, bez obzira na to kom narodu ili religiji pripada dečko s kojim sam u vezi. Mama ga šarmira gibanicom i svojom kuhinjom, a tata domaćom rakijom – istakla je glumica koju očekuju velike pripreme oko predstojećeg slavlja.

alo

Pogledajte još