PATI ZA KAĆOM: Bane priželjkuje pomirenje

0

Folk pevačica Katarina Živković i maneken Bane Janković raskinuli su svoju četvorogodišnju ljubavnu vezu pre dva meseca, ali je Bane nastavio da radi kao njen menadžer, te joj zakazuje što više nastupa, kako bi više vremena provodio s njom.

– Nas dvoje smo odrasli i zreli ljudi. Nastavili smo da sarađujemo poslovno, pa tako i putujemo zajedno kada su u pitanju nastupi koje sam ja ugovorio. Napustio sam naš zajednički dom i vratio se kod roditelja na Novom Beogradu – rekao je Bane za „Blic“, a zatim je dodao da se nada pomirenju:

– Lagao bih kada bih rekao da ne bih voleo da se pomirim sa Kaćom. Dugo smo bili zajedno, planirali smo decu i porodicu… Teško mi je bez nje. Sve mi nedostaje. Počeo sam da treniram, imam više vremena za drugove, posvetio sam se poslu, ali ništa nije isto… Vratiću se u stan u kom smo živeli čim se ona bude preselila u onaj koji je kupila, a koji se trenutno renovira – rekao je Janković, koji je priznao da je odluka o raskidu bila Katarinina i da je i dalje voli kao prvog dana.

– Ne mogu ništa da planiram jer ništa ne zavisi od mene. Katarinu volim kao prvog dana i tu se ništa nije promenilo. Odluka o raskidu je bila njena, a ne moja, tako da, kada bih se ja pitao, pomirili bismo se već danas – rekao je Janković.

Izvor:Blic

Foto: PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.