Estradni zavodnik: Sve ljubavi Marka Jarića

Prema navodima stranih medija, Marko Jarić i Adrijana Lima razvode se zbog neverstva, a s obzirom na to se košarkaš pre braka zabavljao sa mnogim slavnim lepoticama, njegovi prijatelji kažu da to i nije neobično.

Jarić je oduvek slab na manekenke, što dokazuje i njegova veza sa Adrijanom Čortan, koja se u to vreme bavila modelingom, ali je njihova romansa bila kratkog veka.

- Neću da komentarišem te stvari - kratko nam je rekla Adrijana kada smo je pozvali za komentar.

Ubrzo nakon toga našao je novu devojku - Sandru Meljničenko (tada Nikolić), članicu grupe “Models”. Zabavljali su se skoro godinu dana, posle čega je Marko započeo vezu sa, gle čuda, još jednom manekenkom - Nevenom Milićević.

Tokom Evropskog prvenstva u košarci 2005. bio je u centru pažnje jer je skoro svakodnevno viđan u noćnim klubovima, a tada je navodno zaveo voditeljku Olju Crnogorac, koja je u to vreme radila kao manekenka.

Jedan od njegovih najvećih ljubavnih uspeha bila je veza sa Italijankom Elizabetom Kanalis, koja je godinama kasnije svetskoj javnosti postala poznata kao verenica Džordža Klunija.

Nakon manekenki, Marko je krenuo u osvajanje glumica, te je kratko bio i sa zvezdom serije “Čuvari plaže” Đinom Li Nolin. Najdužu vezu imao je sa ruskom manekenkom Elenom Rogožinom, s kojom je zajedno živeo na Beverli Hilsu.

Raskinuli su posle njegovog prelaska u Minesotu, nakon čega su mediji Jarića dovodili u vezu sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pevačicom Anom Nikolić.

- Nemamo komentar - rekli su nam iz Aninog PR tima kada smo ih pitali po čemu Ana pamti vezu sa Markom.

Jarić se konačno „smirio“ 2006, kada je upoznao brazilsku manekenku Adrijanu Limu, s kojom se oženio tri godine kasnije i s kojom je dobio ćerke Valentinu i Sijenu.

Posle pet godina braka njih dvoje su odlučili da se rastanu, ne želeći da otkriju razloge razvoda.

pressonline

Pogledajte još