VEROVALI ILI NE: 5 zvezda koje su nevine ušle u brak

Neke žene čuvaju nevinost do braka iz romantičnih razloga, druge iz religijskih. Tako je i sa ovim zvezdama. Skoro je neverovatno da su sve ove privlačne žene ostale toliko dugo nevine.

1. KERI ANDERVUD
Pobednica Američkog idola 2007. je za Slejt magazin rekla da je planirala da ostane devica do braka. Udala se 2010. za Majka Fišera, kada je imala 26 godina kada je i prvi put probala seks.

2. LISA KUDROU
U seriji Prijatelji Fibi Bufe sigurno nije čedna. Ali stvari stoje drugačije kada se radi o glumici koja glumi ovaj lik. Lisa Kudoru je bila nevina do 1995. kada se udala za francuskog biznismena Majkla Sterna. Nevinost je izgubila tek u 31. godini. "Veoma rano sam odlučila da treba da ostanem nevina dok se ne udam. Moja nevinost je bila nešto za šta sam odlučila da je veoma dragoceno, nešto vredno što posedujem i nisam htela tek tako da je se odreknem. Nisam mogla da je dam bilo kome - muškarac je morao da bude vredan moje nevinosti - rekla je ona.

3. DŽESIKA SIMPSON
To je bio najneverovatniji trenutak u mom životu! Tako sam srećna što nisam svoju nevinost izgubila na zadnjem sedištu auta i slično - rekla je Džesika.Ona se 2003. udala za svog dugogodišnjeg dečka Nika Lašea i nevinost je izgubila prve bračne noći. "Apstinirala sam zbog romantike. To nije imalo nikakve veze sa religijom. Važan je čin davanja nečeg što vam je posebno osobi s kojom želite da provedete ostatak života", rekla je ona.

4. ADRIJANA LIMA
Adrijana lima manekenkaAdrijana Lima Iako je teško poverovati da bi muškarac čekao dve godine kako bi imao seks sa jednom ženom, Adrijanu Limu vredi čekati.- Seks je za brak. Svi moraju da poštuju taj moj izbor. Ako ga ne poštuju, znači da me ne žele – rekla je Adrijana jednom prilikom.Ona se za Marka Jarića udala 2009. godine i njih dvoje imaju dve ćerke, Valentinu (4) i Sijenu (2).

5. TINA FEJ
Ko bi rekao da se ova komičarka oštrog jezika čuvala za brak?- Nisam mogla da dam svoju nevinost. U pitanju su samo dobre, porodične, hrišćanske vrednosti – rekla je ona u šou Dejvida Letermana.

Izvor: Kurir

Pogledajte još