Horor: Deca od deset godina pokušala da otruju nastavnicu!

0

Dvojica desetogodišnjaka pokušala su da otruju učiteljicu u osnovnoj školi u britanskom gradiću Lemington Spa, ali je zaveru videla i na vreme upozorila jedna učenica, piše danas "Dejli mejl".

Desetogodišnjaci su, navodi „Mejl onlajn“, sipali tečnost poput izbeljivača u učiteljičin termos sa kafom, kad je ona na trenutak okrenula leđa.

Sve je videla jedna devojčica i prijavila učiteljici Emi Plejs (39), koja je otvorila termos i osetila miris hemikalija.

U osnovnu školu pozvana je policija, koja je zaplenila učiteljičin termos, ali je dogovoreno da slučaj bude rešen u okviru škole.

Kako navodi britanski tabloid, veruje se da desetogodišnjaci pripadaju lokalnoj školskoj bandi koja sebe naziva „Mafija“, a njeni pripadnici su napravili „listu za odstrel“ ukupno šest nastavnika.

Dečaci su suspendovani posle incidenta u školi koju pohađa 191 učenik uzrasta od tri do 11 godina.

Roditelji su zaprepašćeni činjenicom da su dvojica đaka uspela da u školu unesu izbeljivač ili bilo koje hemijsko sredstvo, a naročito idejom da ga zapravo na nekome „isprobaju“.

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je 170 kilometara severnije, takođe u Velikoj Britaniji, u Lidsu u svojoj učionici na smrt izbodena jedna nastavnica.

Izvor: 24sata

Foto: yayimages.com/pzaxe

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.