Probudite se iz sna: 10 razloga zašto “sastanak” nije pravi, ljubavni sastanak!

1.Zove vas da idete negde u “zezanje”

Ovakav izlazak obično podrazumeva dosta tekile, možda i karaoke, ali ništa više! Ne, “zezanje” nije neka muška tajna reč za sastanak, jer najverovatnije za njega to znači da vas najpre vidi kao potencijalnog dobrog prijatelja, pre nego devojku sa kojom bi se zabavljao!

2.Zove vas “ortakom” ili jednostavno “brate”...

Ovo je tako očigledan znak da ne želi da vam zaviri u gaćice! Kad vas zove “ortak”, to vam je isto kao da vam kaže: “Ne mislim na tebe kao seksualni objekat koji ima grudi!”

3.Umesto poljupca za rastanak, pozdravi vas sa: “Baci petaka!”

Dok vi razmišljate gde vam je žvaka i da li ste dobro izdepilirali noge, on vas pozdravi na ovaj način, jer mu sve to nije bitno! Od ovoga je gore samo kada se kulturno rukuje sa vama na rastanku.

4.Priča vam da nikako ne može da nađe “pravu osobu”

Tužno ali istinito. Zamislite romantičnu večeru, sa svećama, cvećem, na kraju koje on izgovara ovu rečenicu. Nemojte misliti da vam na ovaj način govori da ste vi prava, ne, on želi da mu vi kao prijatelj pomognete da pronađe pravu!

5.Video igrice su u “igri”

O da, vi i zgodan komšija delite istu ljubav prema Lari Kroft, ali ako vas pozove da odigrate “Tomb Raider”, znajte da vas nije zvao na sastanak, već samo na igranje igrice!

6.Ne pokušava da vas dodirne dok gledate film

Jedan od najboljih delova gledanja filma na sastanku je upravo dodirivanje. Te ako vas pozove u bioskop i tamo provede dva sata buljeći u ekran, a ni jednom vas ne dodirne, znajte da niste na sastanku, jer niko nije toliko stidljiv u mraku bioskopa, ali niko!

7.Dolazi na kafu u odeći za vežbanje

Vi ste naravno u farmerkama u kojima vam pozadina izgleda fantastično, a on stiže u odeći za trening, jer kasnije ide do teretane. Devojke, bez obzira koliko karamela vam kupio kasnije, ovo nikako nije sastanak!

8.Posle večere vas poziva kod sebe, ali vam i namešta kauč gde biste spavali...

Ovo zaista nema potrebe objašnjavati, iako se ovo i te kako dešava u stvarnom životu. Jer, ovde nema ni govora o nekoj vezi. Najbolje što možete da uradite da isfolirate da ujutro imate neke važne obaveze, kojih ste se upravo setili, i da odete kući!

9.Naleteli ste na nekog njegovog prijatelja i on ga poziva da vam se pridruži...

Pravi sastanak podrazumeva samo dvoje ljudi! Troje je već gužva, zato batalite!

10.Vaš prvi “sastanak” je žurka!

Vi, plus taj prezgodni barmen, plus još 200 njegovih prijatelja i nekoliko burića s pivom, nikako nije sastanak! Mada, možda upravo na ovakvom mestu upoznate nekoga ko se smorio kao i vi, nikad se ne zna!

Izvor: cosmopolitan

Pogledajte još