RASKOL U PARTIZANU: Vujošević i Danilović više ne mogu zajedno!

Predsednik kluba Predrag Danilović i trener Duško Vujošević više ne mogu da sarađuju zajedno, pa je izvesno da će jedan od njih napustiti klub na kraju sezone, prenosi Informer.

Naime, kako prenosi ovaj list, njih dvojica su u lošim odnosima, a svađa je kulminirala je još pre finalnog turnira ABA liga kada je trener Partizana više pažnje posvećivao medijskim svađama sa Nebojšom Čovićem i napadima na državu zbog teške finansijske situacije crno-belih, a posebno napada na Aleksandra Vučića, sadašnjeg premijera države.

Danilović je protiv toga da se toliko kritikuju vlast i premijer Vučić, pa je zamerio Vujoševiću to zbog čega je i nastala svađa. Pre samo nekoliko dana Danilović je u intervjuu za Sportski žurnal priznao da se u mnogim stvarima apsolutno ne slaže sa Vujoševićem.

On je takođe dodao da bez obzira što je predsednik kluba, ne može da utiče na ponašanje i smirivanje Vujoševića.

Međutim, pitanje je sada da li će se ovaj nesporazum izgladiti, s obzirom na to da su Vujošević i Danilović pre svega dobri prijatelji, ili će možda doći do konačnog razlaza.

Ukoliko dođe do razlaza, pitanje je ko će napustiti klub? Vujoševićevo zdravlje je narušeno i niko nije siguran da li če moći da izgura još jednu sezonu, a sa druge strane Danilović je rekao da neće napustiti klub, sada kada je u teškoj situaciji.

Podsetimo, Vujošević i Danilović su zajedno u Partizanu poslednjih 15 godina, sa manjim prekidom kada je Vujošević bio u CSKA a posle bez posla dve sezone.

Za to vreme osvojili su 24 trofeja,od čega 12 titula šampiona države, šest titula ABA lige, šest nacionalnih Kupova Radivoja Koraća.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još