Otvara se kultno staro-novo mesto: Barutana

Posle gotovo decenijske pauze, počeće novi serijal koncerata i žurki. Prva je planirana za petak, 16. maj, kada će u klubu biti organizovana "Idemo na Mars" žurka. Ovo će ujedno biti i proslava desetog rođendana istoimene radijske emisije koja se emituje na Radiju B92. DJ-evi MKDSL i Flip, dvojac koji stoji iza ove emisije, biće domaćini žurke na kojoj će muziku puštati Gramophonedzie, DJ Rahmanee, TI Live, Hetem Live, X-Coast, Motion aka Feloneezy & Kettle Lakes, Kompleks Live, Jan Nemeček Live, Jazzotron, Rebbel B, Neki Stranac, Ciklon Live i Dojo Live.

(old_image)

Subota je rezervisana za nastup jednog od najboljih bendova uživo, moćnu i energičnu "Decu loših muzičara". Bend je prošle godine obeležio dva fanstastična jubileja, 25 godina od osnivanja benda i 20 godina od izlaska njihove LP ploče „Dobar Dan," a nedavno objavljenim singlom najavili su izdavanje novog, petog po redu studijskog albuma. Predgrupa DLM-u biće bendovi Ljubičice i Sharks, Snakes & Planes.

Ulaznice za Idemo na Mars žurku i koncert DLM-a nalaze se u prodaji na svim mestima Eventima i Gigstix-a po ceni od 490 dinara, i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com

Bendovi S.A.R.S. i Ničim Izazvan održaće konceret u Barutani u subotu, 24. maja.

Pogledajte još