TRAŽE SE: Pomozite nam da otkrijemo ko je ovaj srećan par

0

Nenad Kulacin bio je svedok prosidbe na Trgu Svetog Marka u Veneciji koju je i ovekovečio svojim fotoaparatom. Međutim, on ne zna ko su oni, a želi da im da fotografije ovog srećnog trenutka. Pomozimo mu da ih pronađe!

Naime, njegova ideja je da se fotografije ovog presrećnog para rašire internetom u nadi da će ih neko prepoznat. Zato je sinoć na svom fejsbuk profilu objavio sledeći status:

Dragi prijatelji, potrebna mi je pomoć. Na ove dve fotografije se nalazi srećan par čijoj sam prosidbi sasvim slučajno prisustvovao i ovekovečio fotoaparatom na Trgu Svetog Marka u Veneciji, u subotu, 3. maja, negde oko 15 sati i 30 minuta. Čestitao sam i im sve lepo po redu, ali u toj našoj priči sam zaboravio da ih pitam kako se zovu, odakle su… ne bi li im poslao fotografiju koju sam verovatno jedino ja napravio. Imam ideju da se ove dve fotografije rašire po internetu ne bi li konačno došle u posed srećnog para. Unapred hvala svima koji će ovu priču podeliti svojim prijateljima i svim dobrim ljudima na netu.

Foto: Nenad Kulacin

Foto: Nenad Kulacin

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.