Kraj: Slavicu Ćukteraš ostavio dečko posle 9 meseci

0

Avramov s Fejsbuka izbrisao sve zajedničke slike sa Slavicom, uklonio status da je u braku s njom i ostavio poruku: „Nije baš pametno uvek biti dobar“

Vlada Avramov i Slavica Ćukteraš, po svemu sudeći, raskinuli su vezu dugu devet meseci. Golman Kaljarija poskidao je sve zajedničke slike s Fejsbuka, uklonio status da je s pevačicom u braku, koji je stajao na njegovom profilu (ostavio je da je veren), i svojom fotkom zamenio njihovu koja je duže vremena bila dominantna.

A kad je sve to učinio, ostavio je i poruku, po kojoj se vidi da je veoma razočaran.
– Nije baš pametno uvek biti dobar, ali jbg, tako su me moji vaspitavali – napisao je Vlada u petak uveče i stavio znak da je tužan.

Za to vreme Slavica je na Tviteru retvitovala samo statuse koji imaju veze s nesrećnim ljubavima, pa je tako odgovorila jednoj drugarici:
– Vodolija, generalno mi celog života patimo za partnerima – napisala je Ćukterašica, koja je takođe uklonila sliku s Vladom s profila na ovoj društvenoj mreži.

Dobro upućeni u ljubavni život golmana i pevačice tvrde da su poslednje vreme svađe između njih postajale sve učestalije jer ona nikako nije mogla da se navikne na život na relaciji Srbija-Italija, a nije imala dovoljno hrabrosti da preseče sve, napusti karijeru i ode u Kaljari. To je Vladi smetalo, pa je umesto svadbe koju su najavljivali za jun, usledio raskid.

Podsećanja radi, njih dvoje započeli su vezu prošle godine u septembru i nakon devet dana su se verili. Ona je mesec dana pre toga raskinula četvorogodišnju vezu s komšijom Stefanom, a on osmogodišnju s Ninom Karlavaris, kreatorkom iz Novog Sada. Slavica je na sva usta pričala da je to bila ljubav na prvi pogled. Čak je pisano i da su se venčali u tajnosti.
Pokušali smo da se čujemo i s pevačicom i s golmanom, ali nisu bili dostupni na brojeve poznate redakciji.

kurir

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.