SKANDAL U RESTORANU: Bahato ponašanje poznate voditeljke!

0

Iako Adriana Čortan važi za damu koja pazi kako se ponašna na javnom mestu, ovoga puta iznenadaila je sve prisutne jer se usred bašte jednog prestoničkog restorana izula i podigla noge na stolicu.

To je izazvalo revolt gostiju koji su ručali u tom trenutku, pa su tražili od zaposlenih da je opomenu.

– Sedela je sa prijateljicom i, kako bi potpuno uživala u sunčanom danu, ne obazirući se na nas koji sedimo i jedemo okolo, izula se i podigla noge na stolicu preko puta. S obzirom na to da su stolovi blizu, njene noge su mi maltene bile pod nosom dok jedem, što nisam hteo da trpim. Kako se ne bih razračunavao sa njom, tražio sam od konobara da joj ukaže na ponašanje u restoranu i poruči da nije sama. Ne mogu da verujem da takve devojke ne znaju za osnovni bonton i ponašanje na takvim mestima, naročito što je to prestižni restoran u koji dolaze važni ljudi. Video sam samo kada joj je jedan od momaka iz restoranskog obezbeđenja prišao i nakon toga ona je spustila noge i obula se. Ubrzo je i otišla – kaže izvor dnevnog lista „Alo!“, koji je revoltiran ponašanjem atraktivne voditeljke.

Adrina demantuje da se ponašala bahato.

– Taj čovek je očigledno željan nekakvog publiciteta. Taj događaj se nije dogodio, nije bilo nikakvog restorana, stolice, nogu. Ceo događaj je izmislio i verovatno samo taj čovek zna zašto je izmislio priču i zašto pominje mene.


Alo

Foto: PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.