Modna manifestacija "Katapult" u SC Stadion

0

Modna manifestacija Katapult, 36. put po redu, biće održana od 8–11. maja, od 10 do 22 časova na centralnom atrijumu s.c. Stadion.

Majski festival u s.c. Stadion doneće nam mnoštvo novina u vidu najnovijih prolećnih i letnjih kolekcija naših najkvalitetnijih dizajnera. Njih, više od 30 predstaviće svoje najnovije kolekcije, koje su bojama i materijalima prilagodjene modnim trendovima za proleće/leto 2014. Cilj festivala i dizajnera je posetiocima pružiti još jednu priliku da dopune svoje prolećne kolekcije, kao i da onima koji vole da leto dočekaju spremni, na vreme predstavi veliki izbor unikatnih i maštovitih letnjih kreacija.

Izlagači ,,Katapulta’’ su posebni po tome što je svaki komad unikat, dizajn je originalan, a kvalitet je prioritet. Kroz Katapult do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.

U okviru „Katapulta“ do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe.

Svi posetioci s.c. Stadion imaće priliku da u okviru ove manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete po povoljnim cenama i time obraduju sebe i sebi drage osobe.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.