PREVARILA I DAČIĆA I JARIĆA: Pogledajte šta je uradila Adrijana Lima

Manekenka je pred medijima zatražila od Ivice Dačića srpsko državljanstvo i pasoš, a iako je procedura pokrenuta, nije završena, jer se Lima više nikad nije zainteresovala za našu putnu ispravu.

Brazilska manekenka Adrijana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić potvrdili su da se razvode. Prema pisanju američkih tabloida, Lima traži starateljstvo nad ćerkama Sienom i Valentinom, kao i značajan deo imovine. Zauzvrat, spremna je da vrati srpski pasoš, ali to neće biti moguće.

Naime, kako piše Nedeljnik, srpsko državljanstvo koje je manekenka pred medijima tražila u kabinetu Ivice Dačića nikad nije dobila! Nakon venčanja 2009. godine, Marko i Adrijana došli su u Srbiju.

Tada je Lima od Dačića, koji je bio zamenik premijera i ministar policije, zatražila srpsko državljanstvo, a on je obećao da će državljanstvo i pasoš dobiti po ubrzanoj proceduri.

- Procedura je pokrenuta. Aplikantkinja je trebalo da dostavi dokumentaciju, da se odradi nekoliko provera i procedura koje zakon propisuje. Međutim, ona se nikad više nije interesovala za državljanstvo. Osim fotografisanja u kabinetu, od državljanstva i pasoša ništa nije bilo – tvrde za Nedeljnik saradnici Ivice Dačića.

Prilikom javnog apliciranja za pasoš najavljeno je i da će se Adrijana i Marko baviti humanitarnim radom i promocijom Srbije u svetu, ali ni to se nije dogodilo.

telegraf

Pogledajte još