Udaje se najviša devojka na svetu

0

Pred oltar će uskoro stati 203 centimetra visoka Elizana i njen 41 cm niži dečko Fransinaldo. Kako li je ovoj brazilskoj tinejdžerki sve to izgledalo kad je njen dečko još i klekao tokom romantične šetnje po plaži?

Brazilka Elizana da Kruz Silva, 18-godišnjakinja visoka dva metra i tri centimetra, udaće se za

svog dečka Fransinalda da Silvu Karvalja s kojim je u vezi skoro tri godine.

Iako je izabranik devojke s titulom najviše tinejdžerke na svetu visok samo 1,62 metra, to joj uopšte ne smeta jer, kako kaže, ljubav je važnija od svega, prenosi Dejli mejl.

Upoznali su se kada je Elizana imala 16 godina. „Kada sam je prvi put video pomislio sam: 'Moram da budem sa tom devojkom'. Uvek sam mislio da je jako lepa“, ističe Karvaljo.

Naša veza je posebna, jer se zaista razumemo“ , dodao je zaljubljeni mladić.

Par živi u Salinopolisu i kaže da privlače pažnju ljudi kada prolaze ulicom i da im to ponekad smeta.

Govore: 'Pogledajte onu džinovsku devojku', ali zaboravljaju da je ona samo ljudsko biće. Svi misle da je lepa. Moji prijatelji misle da je prelepa. Uvek me pitaju kada ću da je dovedem da je upoznaju, ali ona ne želi još to jer se stidi'“, ponosno priča Brazilac.

Mnogo puta sam mu rekla da me ne pita da se udam za njega jer će moj odgovor biti 'Ne'. Bila sam jako nervozna kada sam ga videla da kleči“, otkrila je mlada Brazilka medijima kako se završila nedavna romantična šetnja po plaži.

Naravno, odgovor je bio pozitivan. Još uvek zaljubljeni par je već napravio brojne planove za svadbu, ali ipak nameravaju da još neko vreme budu vereni.

Pustićemo da prođe neko vreme kako bi se sve kockice složile“, objašnjavaju u glas.

Izvor: RTS

Foto: Printskrin sa YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.