VIDEO: Seksi tužiteljka Krima verna Putinu

0

Natalija Poklonskaja (33) je položila zakletvu kojom se obavezala na vernost Rusiji i naglasila je da neće iznevreiti ruske zakone sa kojima se ona i njene kolege tek upoznaju.

Natalija Poklonskaja (33) glavna tužiteljka Krima zvanično je položila zakletvu kojom se obavezuje na vernost Rusiji i ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, kao i na poštovanje ruskog ustava i zakona.

Zakletvu je položila, pored svojih kolega, ispred veterana iz Drugog svetskog rata, koji obeležavaju 70 godina od kako je Krim oslobođen od Nacista.

Posle ceremonije, Poklonskaja je rekla novinarima da kancelarija tužioca “neće izneveriti” ruske zakone, sa kojima se ona i njene kolege tek upoznaju.

„Ukrajina, Rusija, Belorusija, sve su to delovi jedne velike države, SSSR. Tako, osnovni pricipi zakona, koji su u saglasju sa međunarnom regulativom, su isti“
, rekla je ona.

Poklonskaju su 13. marta, tek nekoliko dana pre referenduma, poslanici Vrhovnog saveta Krima proglasili novom javnom tužiteljkom, a ona je zahvaljujući društvenim mrežama već proglašena najseksipilnijom na svetu!

Pogledajte video:

Izvor: Telegraf

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.