X-men fan art konkurs: Dizajnirajte svoj X-men svet

Jeste li fan jedne od najpoznatijih filmskih i strip serijala "X-men", a pri tome ste kreativni, volite ilustraciju i dizajn? Pridružite se nagradnom konkursu povodom premijere filma "X-men: Dani buduće prošlosti" i podelite sa ostalima svoje viđenje X-men univerzuma.

Rad koji se šalje na konkurs može biti ilustracija u vidu stripa, filmskog plakata, filmske scene, ali i originalno dizajniranih razglednica, nalepnica, majica, skejtbordova, nacrta za grafite ili street art - bilo šta što autora ili autorku inspiriše da X-men svet prenese u svet u kojem živimo.
X-men fan art, koji mora biti potpuno originalan, postavlja se na sajt xmen.mcf.rs od 9. do 18. maja.

Vladimir Vesović, poznati strip autor, pedagog i predavač u školi stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, izabraće najbolji rad, čiji autor će biti nagrađen vrednim poklonom - SSD diskom HyperX 3K od 120 GB. HyperX 3K na najbolji način poboljšava performanse računara - ubrzava učitavanje aplikacija i prenos velike količine podataka, a posebno koristi fanovima kompjuterskih igara jer znatno unapređuje gejmersko iskustvo.

Još deset autora najboljih radova biće nagrađeno ulaznicama za premijeru filma "X-men: Dani buduće prošlosti", 21. maja u bioskopu "Cineplexx Ušće Shopping Center".
"X-men: Dani buduće prošlosti" je najveća priča o X-men junacima do sada! X-men tim bori se za opstanak mutanata, a jedinu pomoć pronalaze u prošlosti. U susretu sa sobom iz mladosti, oni će menjati prošlost kako bi spasili budućnost.

Pogledajte trejler:

Ovo je nastavak filmova „X-men: Prva klasa“ i „X-men: Poslednje uporište“, u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela. Vulverina igra Hju Džekmen, Dženifer Lorens ponovo se pojavljuje kao Mistik, Juan Mekelen i Patrik Stjuart igraju starijeg Magneta i Čarlsa Ksavijera, dok mlađeg Magneta i profesora X igraju Majkl Fasbender i Džejms Mekavoj. U filmu igraju i Hale Beri, Ana Pakin, Elen Pejdž, Danijel Kudmor, Šon Ašmor, Nikolas Holt i Lukas Til. Novi članovi sjajne ekipe su Piter Dinklidž (Igra prestola) i francuska zvezda Omar Si (Nedodirljivi), kao i Bobo Stjuart, Fan Bingbing, Adan Kanto, Evan Peters i Džoš Helman.

Pogledajte još