Imate problema u seksu i ostaje duže na poslu? Znajte, vara vas!

Ipak, imajte na umu da uvek postoje izuzeci i nemojte kriviti svog partnera pre nego što budete sigurni da vas vara. Poverenje je ključ u svakoj vezi, a jednom kada je izgubljeno jako ga je teško vratiti.

1. 'Samo smo prijatelji'

Ako ste otkrili da je vaš partner razgovarao sa ženom za koju dosada niste čuli, naravno da ćete postati sumnjičavi. Ako vam je nije spomenuo pre nego što ste sami saznali za nju i ne želi da vas sa njom upozna, sumnja je svakako opravdana. Postoji velika mogućnost da mu to nije prijateljica, već ljubavnica.

2. 'Poštuj moju privatnost i ne diraj mi mobilni!'

Ne želi da dirate njegov telefon jer strahuje da biste mogli da vidite poruke koje mu je poslala ljubavnica, ili čak i njene fotografije. Jedno je poštovanje privatnosti a drugo nepotrebna tajanstvenost i skrivanje. Ako vam ne dozvoljava da dirate njegov mobilni, za to sigurno postoji određen razlog, a na vama je da otkrijete o čemu je reč.

3. 'Varaš me, zar ne?'

Muškarci koji varaju najčešće će i svoje partnerke optuživati za varanje. Zašto? Zato jer počinju da razmišljaju na sledeći način: "Ako ja to mogu da radim, onda verovatno to radi i ona."

4. 'Nisi dovoljno dobra'

Odjednom je prema vama počeo da se ponaša drugačije i ruga se svemu što radite, a vi nemate pojma u čemu je problem? Vrlo je verovatno da vaš partner ima drugu ženu. Sam je sebe uverio kako niste dovoljni dobri za njega kako bi smirio svoju savest i pronašao opravdanje za svoj čin. U stvarnosti, vi ste i više nego dovoljno dobri.

5. 'Sam mogu da perem svoj veš'

U početku ovo bi moglo da vam izgleda kao da vam pomaže u kućnim poslovima, ali postoji i druga strana medalje. Ponekad muškarci skrivaju svoj umazani veš, jer se boje da njihova devojka/žena ne prepozna 'tragove' druge žene, kao što su miris parfema, karmin ili neki drugi dokaz o njegovoj aferi.

6. 'Moram da ostanem duže na poslu'

Odjednom mora duže da ostaje na poslu i dolazi kući mnogo kasnije nego što je pre dolazio? Ako je tako, velika je mogućnost da vaš partner nije na poslu, već u naručju druge žene. Duži ostanak na poslu zapravo je jedan od najčešćih izgovora koje muškarci koriste kad varaju.

Izvor: zena/love.allwomenstalk.com

Pogledajte još