Dani komunikacija 2014. - drugo izdanje glavne hrvatske marketinške manifestacije

Ove godine organizatori su pripremili još kvalitetniji program s naglaskom na usvajanje praktičnih znanja i veština učesnika uz gostovanja vodećih svetskih kreativaca i marketinških stručnjaka koji će dati uvid u najnovije trendove iz sveta offline i online oglašavanja i inspirirati svojim idejama.

Među njima se posebno ističe Kris Hoet, nagrađivani direktor za digitalne medije jedne od najuspješnijih mladih kreativnih agencija u svetu Duval Guillaume Modem iz Antwerpena. Na najznačajnijem međunarodnom festivalu kreativnosti marketinških komunikacija "Cannes Lions" u 2013. godini osvojili su čak 10 Lions nagrada za pet različitih klijenata, a godinu pre ukupno 14 nagrada. Hoet će na festivalu održati predavanje o stvaranju i komunikaciji brenda u različitim digitalnim medijima.

Zahvaljujući Hrvatskom telekomu na Dane komunikacija dolazi Julie Burstein, jedna od najpoznatijih američkih radijskih voditeljki i producentkinja koja u poslednjih 25 godina vodi brojne nagrađivane radijske programe na temu kreativnosti. Autorka je bestselera „Spark: How Creativity Works‘“ kojim sumira misli nekih od najvećih kreativnih umova 21. stoleća, i objašnjava kako pronaći umetnika u sebi kroz različite dimenzije kreativnosti. Burstein je i priznata predavačica na TED konferencijama – jednom od najpoznatijih skupova poslovnih konferencija u svetu, gde govori o kreativnosti i kreativnim pristupima.

Zanimljiva predavanja će održati i dizajnerska zvezda Mirko Ilić, svestrani beogradski dizajner Slavimir Stojanović, voditelj sektora za grafički identitet grupe NIKE Clinton Shaner kao i Andreas Simon stručnjak za razumevanje ponašanja potrošača i još mnogi drugi.

Učesnike očekuje i bogat večernji program koji svake večeri započinje dodelama strukovnih nagrada za najkreativnije i najučinkovitije reklame u Hrvatskoj, a kulminira odličnim zabavama koji će potrajati do dugo u noć.

Više informacija o programu i kotizacijama: http://www.danikomunikacija.com

Pogledajte još