Ekskluzivne HOWtoWOW radionice na Danima komunikacija

0

U sklopu nove programske strukture ovogodišnjeg izdanja nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija koji će se održati od 15. do 18. maja 2014. u hotelu Lone u Rovinju zainteresirani učesnici će imati priliku da učestvuju u programu interaktivnih radionica „Best of HOWtoWOW“ koje će voditi svetski poznati marketinški stručnjaci Dietmar Dahmen i Gurdeep Puri.

Reč je o predavačima koji su u protekloj sezoni HURA-inog projekta „HOWtoWOW akademija“ ocenjeni kao najbolji, pa će time i na Danima komunikacija održati interaktivne radionice. S obzirom na to da je broj mesta na radionicama ograničen svi zainteresovani se pozivaju na raniju prijavu.

Dietmar Dahmen, kreativni konsultant i vizionar održaće radionicu na temu „Prodavanje kreativnosti: kako prodati izvrsna rešenja?„. Ovom radionicom Dahmen će objediniti najbolje primere i prodajne savete od „prodaje Ajfelovog tornja“ do psihologije predsedničkih izbora, od kandidature za domaćinstvo OI do prodajnih prezentacija u Holivudu.
Dahmen je vrhunski internacionalni predavač s 20 godina iskustva u advertajzingu. Iskustvo je stekao u Hamburgu, Los Angelesu, New Yorku i Beču kao strateški planer, copywriter, kreativni direktor (DDB) i glavni kreativni direktor (Ogilvy). Danas radi kao kreativni konsultant istražujući najnovije marketinške trendove i digitalna rešenja.

Gurdeep Puri, stručnjak za marketinški uspeh – ekonometriju vodiće interaktivnu radionicu „Vodič za uspešne marketinške komunikacije koje osvajaju nagrade„, kojom će učesnike povesti kroz temeljne aspekte stvaranja uspešnih komunikacija, i demonstrirati kako poboljšati prijave za Effie i druga prestižna takmičenja na području marketinškog uspeha.
Puri je jedan je od osnivača firme The Effectiveness Partnership koja je svojim klijentima pomogla u osvajanju čak 50-ak nagrada za efikasnost u industriji širom sveta. Bogato iskustvo stekao je radeći kao voditelj sektora efikasnosti u agenciji Leo Burnett, i radeći s nizom poznatih internacionalnih brendova kao što su P&G (Naturella, Max Factor, Daz, Fairy), BBC, COI (Drink Drive, Social Care), McDonald’s, Tetley, Morgan Stanley, Kellogg’s, Holiday Inn, Fiat itd.

Osim radionica, Dietmar Dahmen i Gudreep Puri održatće i predavanja na kojima će moći da učestvuju svi posetioci Dana komunikacija. Dahmen će se u predavanju baviti temom „Od story tellinga do story listeninga: kako se težište marketinške komunikacije prebacilo s brenda na korisnika„, dok će Gudreep Puri predavanjem „Kako povećati komercijalnu vrednost vaše kreativnosti?“ pokušati da odgovori zašto je svrhovita kreativnost presudna firmama u današnjem vremenu.

Cene kotizacija za učesnike radionica:
Kotizacije za radionice iznose 599kn, a s popustom za HURA-u, HUOJ, IAB i klijente agencija HURA-e 499 kn.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.